Тествай се тук:
http://www.britishcouncil.org/learnengl ... -level.htm
Виж и другите теми:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#276572
Успех!

Благородно ти завиждам на самочувствието, че си " квалиф работник" и само ти липсва езиковата подготовка. Защо проспа 40 години от живота си? Какво ще правиш в " заветната Канада" като си без език? Тук без него не става, а май и в България от доста години е нужен за може някой друг освен теб да те нарече "квалиф работник". Няма продължавам, но се замисли малко и си отговаряй сама на въпросите.mr0711 написа:Нарочно с големи букви за тези ,които ме "стреснаха",малко им се вързвам,но благодаря на другите ,които поясниха...дребна душица си(аналгин) и името ти е подходящо..но ..по важното е,че има хора ,като Кли...защото те поддържат бойния дух във форума.Благодаря Ви!!!защото за да започнеш и стигнеш до края -заветната Канада,ти трябва и подкрепа,каквато вече рядко се намира .Прочетох какво ли не ,къде ли не...,защото дори и един като Аналгин е достатъчен.да ти убие желанието да продължиш...на всички успех в начинанието !!!
Сега н еискам да те от4аивам или обезкуражавам но независимо 4е по документ за 30 или 40 години по федералната дават еднакви то4ки и те са мах ре6ението дали да те пуснат е СУБЕКТИВНО и св взима от тоя дет ти гледа слу4ая.mr0711 написа:За Жени -с френския губя точките -възраст,писах ,че съм над 40 год,иначе имам часове от гимназията и с курс ще станат над 250 ,но...годините..ех....
тва с езика е поради следния факт >kli написа:Аз точно това се чудех въпреки че в официалният им сайт пише за IELTS и това че на Жени са признали TOEFL дали имат такава практика и да взимат точките от TOEFL или е било късмет? Аз имам взет TOEFL и честно казано не ми се занимава с друг изпит.
При мен маи наистина беше късмет, защото в писмото им пишеше IELTS или други признати сертификати. От фирмата, която ползвах ме посъветваха да изчакам дата за Internet Based Toefl test , защото там ве4е има speaking част. Знам за 6 човека изпратили резултати от Computer Based Toefl тест и не са им го признали и за трима като мен, на които са го признали. Явно е важно да има speaking част.kli написа:Аз точно това се чудех въпреки че в официалният им сайт пише за IELTS и това че на Жени са признали TOEFL дали имат такава практика и да взимат точките от TOEFL или е било късмет? Аз имам взет TOEFL и честно казано не ми се занимава с друг изпит.
Имаме билети за 22 юли. Избрали сме Торонто.kli написа:мерси Жени, изпратих въпрос до имиграционните относто англиийският език и дали ще ми признаят TOEFL когато получа отговор ще го пусна във форума. ти кога ще заминаваш или вече си в канада? към коя провинция и град си се насочила?