wizard2004 написа:ТОВА ЛЯТО МИСЛЯ ДА СЕ ПРИБИРАМ В БЪЛГАРИЯ И СЕ НУЖДАЯ ОТ ДОСТЪПНИ БИЛЕТИ.НЯКОИ АКО ЗНАЕ НЯКАКВИ АГЕНЦИИ ИЛИ ХОРА КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКАВА ДЕЙНОСТ МОЛЯ ПИшЕТЕ МИ.БЛАГОДАРЯ.(СТАВА ВЪПРОС ЗА CALGARY)
BILETI ZA BULGARIA
- wizard2004
BILETI ZA BULGARIA
TOVA LIATO MISLIA DA SE PRIBIRAM V BULGARIA I SE NUJDAIA OT DOSTUPNI BILETI.NIAKOI AKO ZNAE NIAKAKVI AGENZII ILI HORA KOITO SE ZANIMAVAT S TAKAVA DEINOST MOLIA PI6ETE MI.BLAGODARIA.(STAVA VUPROS ZA CALGARY)
- wizard2004
От Гетуик до Хитроу за колко време се стига ? Колко по-рано трябва да си там за бординг ? Кога е раш ауъра, как е тогава? Защото Бритиш летят от Хитроу, кой лети от Гетуик до Софияsasho71 написа:най-евтино е с flyzoom.com през Гетуик в Лондон

Билетите на флайзум изглеждат евтини, но я се опитай да купиш. С триста зора си нагласих полетите от гетуик с българия еър, еми за трима човека зума ми даде билети за 1016 долара + 900 летищни такси и гориво

Циганите - на Сатурн !
anxeli написа:От Гетуик до Хитроу за колко време се стига ? Колко по-рано трябва да си там за бординг ? Кога е раш ауъра, как е тогава? Защото Бритиш летят от Хитроу, кой лети от Гетуик до Софияsasho71 написа:най-евтино е с flyzoom.com през Гетуик в Лондон?

batkoto написа:anxeli написа:От Гетуик до Хитроу за колко време се стига ? Колко по-рано трябва да си там за бординг ? Кога е раш ауъра, как е тогава? Защото Бритиш летят от Хитроу, кой лети от Гетуик до Софияsasho71 написа:най-евтино е с flyzoom.com през Гетуик в Лондон?
куайт ъ поинт. Има шатъл LHR-LGW за 20 паунда, а такси към 70 паунда. Пътя е час и нещо и непривично за Великобритания няма влак между двете, но може да се мине през гара Падингтън.

От 30 Mar 2007 до 26 Oct 2007 Hemus Air имат полет Лондон Гетуик до София всеки ден 10:30 сутринта. И обратен полет 7:45 от София до Лондон Гетуик.
http://www.hemusair.bg
http://www.hemusair.bg
ama защо взимаш с България ер, те са скъпари. Вземи си от Бритиш , Лондон-Сф-Лондон е 80-100 лири. Погледни им сайта, проблема само че ще трябва да платиш с лири през канадската ти кредитна карта , ама това са бели кахъри, някой и друг долар за кръстосания курс.anxeli написа: С триста зора си нагласих полетите от гетуик с българия еър, еми за трима човека зума ми даде билети за 1016 долара + 900 летищни такси и гориво, към тях прибави 506 лири или 1066 долара до бг и пак стават 3 бона, колкото ми иска агентката за уреден полет с поляците
...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
-
Привиждат му се разни работи, не е стигнал до долния ред където е обратния полет. Саше, да не си с еднопосочен билет
? В зависимост от датата цените се менят, а след това с таксите стават още повече. Няма никакви хитрини, смятала съм всякакви варианти с всякакви компании, от канада до бг за 2 възрастни и дете е 3000 +/- 200 долара, в зависимост от датите
.

Циганите - на Сатурн !