BILETI ZA BULGARIA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
wizard2004

BILETI ZA BULGARIA

Мнение от wizard2004 »

TOVA LIATO MISLIA DA SE PRIBIRAM V BULGARIA I SE NUJDAIA OT DOSTUPNI BILETI.NIAKOI AKO ZNAE NIAKAKVI AGENZII ILI HORA KOITO SE ZANIMAVAT S TAKAVA DEINOST MOLIA PI6ETE MI.BLAGODARIA.(STAVA VUPROS ZA CALGARY)
wizard2004 написа:ТОВА ЛЯТО МИСЛЯ ДА СЕ ПРИБИРАМ В БЪЛГАРИЯ И СЕ НУЖДАЯ ОТ ДОСТЪПНИ БИЛЕТИ.НЯКОИ АКО ЗНАЕ НЯКАКВИ АГЕНЦИИ ИЛИ ХОРА КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАКАВА ДЕЙНОСТ МОЛЯ ПИшЕТЕ МИ.БЛАГОДАРЯ.(СТАВА ВЪПРОС ЗА CALGARY)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

кирилица и с малки букви :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
wizard2004

Мнение от wizard2004 »

SUJALAIVAM NO AKO TRIBVA DA GO NAPI6A NA BULGARSKI 6TE MI OTNEME PONE 1 4AS. AZ NIKOGA NE SAM IZPOLZVALA KIRILIZA ZA TAZI ZEL I SEGA E PO4TI NEVUZMOJNO.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

А онова бутонче Caps Lock някога ползвали ли сте?
Сори за заяждането :wink: Късмет с билетите и приятно пътуване!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

най-евтино е с flyzoom.com през Гетуик в Лондон
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Мarlin Travel в Northland Мall - Васил- 2165190 - Travel агента е българин. Днес е на работа до 20 часа
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

sasho71 написа:най-евтино е с flyzoom.com през Гетуик в Лондон
От Гетуик до Хитроу за колко време се стига ? Колко по-рано трябва да си там за бординг ? Кога е раш ауъра, как е тогава? Защото Бритиш летят от Хитроу, кой лети от Гетуик до София :? ?
Билетите на флайзум изглеждат евтини, но я се опитай да купиш. С триста зора си нагласих полетите от гетуик с българия еър, еми за трима човека зума ми даде билети за 1016 долара + 900 летищни такси и гориво :shock:, към тях прибави 506 лири или 1066 долара до бг и пак стават 3 бона, колкото ми иска агентката за уреден полет с поляците :? ...
Циганите - на Сатурн !
batkoto

Мнение от batkoto »

anxeli написа:
От Гетуик до Хитроу за колко време се стига ? Колко по-рано трябва да си там за бординг ? Кога е раш ауъра, как е тогава? Защото Бритиш летят от Хитроу, кой лети от Гетуик до София :? ?
:) куайт ъ поинт. Има шатъл LHR-LGW за 20 паунда, а такси към 70 паунда. Пътя е час и нещо и непривично за Великобритания няма влак между двете, но може да се мине през гара Падингтън.
emiliana

Мнение от emiliana »

batkoto написа:
anxeli написа:
:) куайт ъ поинт. Има шатъл LHR-LGW за 20 паунда, а такси към 70 паунда. Пътя е час и нещо и непривично за Великобритания няма влак между двете, но може да се мине през гара Падингтън.
:P Пълни глупости! Вземаш тубата до Виктория стейшън. Хващаш влакадо Гатуик/3 влака на час/след 40 минути влакът спира точно в терминала на летището. От платформата се слиза с асансьор във фоайето на летището. Приятно пътуване.
peter

Мнение от peter »

От 30 Mar 2007 до 26 Oct 2007 Hemus Air имат полет Лондон Гетуик до София всеки ден 10:30 сутринта. И обратен полет 7:45 от София до Лондон Гетуик.

http://www.hemusair.bg
Аватар
Valerydi

Мнение от Valerydi »

da taka e
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

anxeli написа: С триста зора си нагласих полетите от гетуик с българия еър, еми за трима човека зума ми даде билети за 1016 долара + 900 летищни такси и гориво :shock:, към тях прибави 506 лири или 1066 долара до бг и пак стават 3 бона, колкото ми иска агентката за уреден полет с поляците :? ...
ama защо взимаш с България ер, те са скъпари. Вземи си от Бритиш , Лондон-Сф-Лондон е 80-100 лири. Погледни им сайта, проблема само че ще трябва да платиш с лири през канадската ти кредитна карта , ама това са бели кахъри, някой и друг долар за кръстосания курс.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ми щото Бритиш лети от Хитроу а флайзум кацат на Гетуик, не читиеш ли бре момче :) ...
Циганите - на Сатурн !
alongwayfromhome

Мнение от alongwayfromhome »

sasho71 написа:... Вземи си от Бритиш , Лондон-Сф-Лондон е 80-100 лири. Погледни им сайта...
Na britishairways.com London-Sf e 80 liri a obratnia bilet e 107-157 liri. Kyde gi vidia tezi ceni 80-100 liri dvuposo4en bilet? Blagodaria
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Привиждат му се разни работи, не е стигнал до долния ред където е обратния полет. Саше, да не си с еднопосочен билет :) ? В зависимост от датата цените се менят, а след това с таксите стават още повече. Няма никакви хитрини, смятала съм всякакви варианти с всякакви компании, от канада до бг за 2 възрастни и дете е 3000 +/- 200 долара, в зависимост от датите :?.
Циганите - на Сатурн !
Публикувай отговор