Пътуваме на 30.04. с гърците или холандците!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Пътуваме на 30.04. с гърците или холандците!

Мнение от IvHaydu »

Имаме си резервации за 30.04.2004 с Олимпик и КЛМ.
Ако някой друг има резервация за тази дата, да се обади!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
SAfin13

Успех!

Мнение от SAfin13 »

Желая ви сполучливо пътуване и лесно адаптиране на чуждата земя. Успех!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе я не си прави екперименти с тез гърци!!!! хвани си холандците, или най добре немците или австрииците.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Немците/австрийците искат много кинти...
Наистина с гърците е най-скапано, но разликата в билетите между тях и холандците в нашия случай (3-ма сме) е 100 евро...Сума, която не съм в състояние да пренебрегна - поради очевидни причини...
А пък и ето ги на - Роси и Боби, Годис и дъщеря му...оцеляха хората...
Освен това - ако се плашим от едни такивани гърци, къде сме тръгнали?
Нема да се пуашиме!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Joy

Мнение от Joy »

А пък и ето ги на - Роси и Боби, Годис и дъщеря му...оцеляха хората...
:lol: :lol: :lol:

Абе,ако трябва и пеша ще тръгнем да му се не види! :lol: Аааа,да не е толкова страшно,я! Само един океан! Толкоз народ са оцеляли кат са го пресичали! :lol:
Аватар
Rosi i Bobi

Мнение от Rosi i Bobi »

Tuk ocelelite ot Titanik. Dokladvame: Nema nuzhda da se puashite. Toy samo Leonardo DiCaprio se gatva v tozi film. ;-)

Letete si spokoyno, garcite ne hapyat! Zhelatelno e da mozhete da im otgovaryate na vaprosite pri proverkata. Ako ponaznayvate English kolkoto da se opravite - vsichko minava za 5 minuti i nyamate nikakvi yadove.

Vervayte ni! ;-)
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

....
Последно промяна от As-Iv на Пон Ное 07, 2005 7:31 pm, променено общо 1 път.
Az

strah ot gartzi

Мнение от Az »

Zdravei IvHaydu,
100EUR sa si seriozna prichina za zanisliane. Nie imame sashtata dilema. Minali po tozi pat poznati me posavetvaha, che patuvaneto s noshtuvka e po-udobno za detza. Dokolkoto razbiram i vie kato nas ste s 1 detence.Taka, che mozhesh da uspokoiavash sebe si s tozi dovod, a na tezi, koito te puashat s nekekvi si gartzi da obiasnish kolko ste zagrizheni za pochivkata i udobstvoto na deteto. Ako pitash men, prebivavaneto v samoplet poveche ot 2 chasa e tolkova "priatno" prezhiviavane, che vaobshte ne mi puka s koia kompania shte letia. Haide nai-iskreni pozhelania za USPEH i KASMET11Kato se ustanovite, pusnete malko info. Nie idvame na 27 mai. I niama da ni posreshtat, nito imame kvartira, no niama da se PUASHIME :lol: .LEK PAT!!! : :D I :beer: Pozdravi na Canada i Montreal
slavtchev_m

I Nie sme trima

Мнение от slavtchev_m »

Shte patuva me no na popredna data ot teb. Sthe te posreshtat li, dai niakakva informacia kak si predstaviash (ili si podgotvil) ustanoviavaneto namiraneto na kvartira i t. n. podrobnost koito sa vajni. Ako imash nieshto koeto smiataj za cenno kato linkove i inforamacia pishi.....

S uvajenie M.Slavtchev
slavtchev_m
veidar
Обратна връзка:

za garcite

Мнение от veidar »

hi .nie pristignaxme na 19 02.2004.patuvaxme s garcite i bix kazala 4e poleta be6e dosta prili4en .niamaxme nikakvi problemi.na leti6teto v atina slujitelite biaxa dosta liobezni i ni opatvaxa bez problem.v sofia na leti6teto triabva niakolko pati da kajete za bagaja 4e e directnoza......i v atina sa6to triabava da kazvate 4e ste tranzit tova e.vie re6avate skoi uspex
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Благодаря ви за съветите, приятели!
Май ще хванем гърците (дано само да не се окаже, че сме ги хванали за...дръжката) :D
Хайде де, няма ли още желаещи, дотук ставаме сериозна група - ние тримата + още четирима... :D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Заключено