Има ли разлика в периода между получаването на баркодовете и акюзето от Букурещ? Подалите документи в Букурещ през май 2007 вече споделят за получени баркодове...Аз също ги чакам с нетърпение в пощенската си кутия. Ето какво получих на този етап по мейла си
Madame,
Suite a votre courriel, veuillez noter que le délai de traitement des demandes pour recevoir la lettre d'accusee de reception avec le numero de dossier, est plus long qu'auparavant, et est maintenant evalue a deux mois.
Nous espérons que ces renseignements vous seront utiles et nous vous prions d’agréer l’expression de nos sentiments distingués.
Bonne journee,
Immigration Section/Service d'immigration
Canadian Embassy/Ambassade du Canada
1-3 Tuberozelor Str., sector 1
011411 Bucharest, Romania
Fax 40-21-307-5014 (immigration) / 40-21-307-5023 (visitors)
E-mail: bucharest-immigration@international.gc.ca
www.bucharest.gc.ca
www.cic.gc.ca
Акюзе от Букурещ
Акюзе от Букурещ
В очакване на Годо...
Ти отрано си почнала да ги тормозиш
Изобщо не съобразих, че ги разтревожих за НИЩО! Понеже документите си ги пуснахме по Български пощи - 5 пъти по-евтино от разните му куриерски фирми и все не идваше обратната разписка..Сега имам обратна разписка, че всичко е пристигнало там на 01.06.2006. За наказание може и да ме пуснат по-дълго да чакам..Знам че в акузето от Букурещ изрично пише в бъдещите три месеца да не ги тревожи човек...ама аз нали съм си нетърпелива и все бързам...
В очакване на Годо...