заем от канадска бахка за закупуване на имот в България ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

emiliana написа::P Виж сега Григоров. Хъл тебе кани на бас. Аз от проценти и банки не разбирам. Но понеже ти най много опонираш, работата може да се уреди и без да даваш $1,000. Наемаш независим финансов агент, например Батето. Пращаш го в Хълбой офиса, проверявате фактите и делите парите. Твоите или на Хълц. Ако вие спечелите Батето ще има старт ъп мангизи. Той почва страхотен бизнес от тия със старците или нещо друго по шокиращо, прави страхотни пари и в един момент се сеща за мене, че аз съм била автора на идеята и за благодарност ми подарява поне $20,000 Следиш ли ми мисълта? Ако и ти бутнеш нещо за авторски права, можеш ли да сметнеш с колко процента ще ми се вдигне кредит рейтинга пред моя банкер :lol:
Ех, Емилиян4е, аз те мислех за мъжко моми4е, а ти... Дарения, авторски права и т.н. :lol:

Като не можеш да дадеш пример как се хваща на бас с Хъл жена с топли крака, поне нещо съществено за банковата система на Канада да беше казала...
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:
Хъли, дай и аз да ти отворя о4ите! Да се хване някой на бас с тебе зна4и да те вземе на сериозно, а дори и във виртуалното пространство на БгКанада такива глупаци няма. То4но както няма глупаци, които да правят бизнес с теб...
Ти сигурен ли си че няма? Може и за това да се хванем на бас на още 10 000 $.:)
Как мислиш вече 5 година Хълбой така си седи и още чака да дойде първия клиент.:)
Хъли, поправи ме ако бъркам, все пак не съм във форума деноношно като теб, но не си спомням някой във форума да е написал "Аз правих бизнес с Хълбой". Виж на любимия ти Бгмонреал дори цените му коментират, а за теб... тиииишшшшшшиииинннннааааа... :idea:

Колкото до басовете - ве4е ти казах, можеш да предложиш бас за милион, 4е слънцето няма да изгрее утре, пак няма да има кой да ти се върже...

Който както си постеле, брато!
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

хълц а колко ти е лихвата по тия кредитни линии?

не използвай прайм, защото ти твърдеше, че няма такова животно.

Та колко ти е лихвата?
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

bgmontreal написа:хълц а колко ти е лихвата по тия кредитни линии?

Та колко ти е лихвата?
:lol: Ааааа, как колко??? Мом4ето предложи бас за 10К за да ни убеди 4е ли4ната му кредитна линия, на втората година в Канада, като селф имплойд, е била на прайм+2% (или ако помня добре как се превежда на Хълбойски осн. лихвен % +1.75 % + 2%)...

Ама ние геолозите от Алберта може да сме се объркали нещо! :rotfl:

Ей Хъли, забравих да те питам: "геолог от Алберта" и "оператор на ренгенова машина" синоним на "сервитьорка" ли са? :wink:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Дали има ли няма прайм рейт Хълбой слабо го интересува защото има много частни кредитори които му дават на 6 % докато форума още се чуди и мисли добре ли е зле ли е и къде е уловката.:)
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

"Аз правих бизнес с Хълбой".
Това е все едно някой да каже изпратих 100 000 УСД за Бг защото печеля 150 000 $ на година.
Такива приказки казват само живеещите в Алберта а истината е че продават на британските вестници клюки за Принц Хари за да вземат някой долар. Това го правят понеже заплатите им били много голями
http://www.ottawasun.com/News/National/ ... 0-sun.html
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:
Дали има ли няма прайм рейт Хълбой слабо го интересува защото има много частни кредитори които му дават на 6 % докато форума още се чуди и мисли добре ли е зле ли е и къде е уловката.:)
Нещо избягваме отговора забелязвам?

Да разбираме зна4и, 4е Хъл е взел ония 30К през 2002 год. от 4астен кредитор, да? :wink:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Да разбираме зна4и, 4е Хъл е взел ония 30К през 2002 год. от 4астен кредитор, да?
Баса още важи.
Онези 30 К тотал са от 2 банки през 2002 ли на личното име на Хълбой.:)
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:
"Аз правих бизнес с Хълбой".
Това е все едно някой да каже изпратих 100 000 УСД за Бг защото печеля 150 000 $ на година.
Такива приказки казват само живеещите в Алберта а истината е че продават на британските вестници клюки за Принц Хари за да вземат някой долар. Това го правят понеже заплатите им били много голями
http://www.ottawasun.com/News/National/ ... 0-sun.html
:lol: Яяяяя, зна4и вси4ките ти бг клиенти от форума изпращат по 100К в Бг и затова си траят?

Моите най-по4тителни извинения, не знаех 4е във форума има толкова много богати хора... Лошо било в Канада, а? :rotfl:

Между другото, каква е връзката между обема на изпратената сума и ка4еството на обслужването??? 4овек може да е доволен от теб и ако си му обменил 200 американки. Кой го кара да кажа кава сделка сте правили??? Примери с хора доволни от бг автосервизи, бг продава4и на самолетни билети, бг фризьори във форума много...само за Хъл нищо...
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:
Да разбираме зна4и, 4е Хъл е взел ония 30К през 2002 год. от 4астен кредитор, да?
Баса още важи.
Онези 30 К тотал са от 2 банки през 2002 ли на личното име на Хълбой.:)
На колко % лихва са били, Хъл? Защото аз говоря за праим + 2%, а и ти самия говореше за 30К на 8% първона4ално...ако ти си взел пари през 2002 на прайм + 32% нещата леко се променят, не мислиш ли? :idea:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Ти си странен човек. Казал съм ясно парите са от кредитна линя от банка на такава лихва каквато е била тогава. Тази лихва е плаваща и се мени като сменят основната. В момента е 8 % както тази в БГ за жилищни кредити е 12 % в момента.
Няма логика да сравняваме лихва през 2002 с лихва за жилище през 2007.
Какво не ти е ясно не разбирам?
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Между другото, каква е връзката между обема на изпратената сума и ка4еството на обслужването??? 4овек може да е доволен от теб и ако си му обменил 200 американки. Кой го кара да кажа кава сделка сте правили??? Примери с хора доволни от бг автосервизи, бг продава4и на самолетни билети, бг фризьори във форума много...само за Хъл нищо...
Понеже ти често не виждаш връзката и логиката Хълбой и този път ще ти помогне.:)
95 % от пишещите в този форум не са от Отава, а от Мтл, Торонто, Калгари, Ван и други места.
Никой няма да се занимава за 200 УСД $ ако не е от Отава.
Авто сервизи, фризйори, шивачки за които пишат и ги хвалят също не са в Оттава поради простата причина че съфорумниците които ги хвалят не са от Оттава.
Значи ли това че в Оттава, авто сервизите, фризйорите , шивачките са с лошо качество на услугата?
Май не значи това.:)
Ти защо не идеш да ти поправят колата в хваления сервиз в Мтл и да ти направят прическа в Торонто.:)
Последно промяна от hullboy на Пон Юни 11, 2007 3:50 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

Я да сбутам опашката! Хлъц, може ли да ми кажеш дали ми е добра или смотана сделката? И бегемона да каже, аз не съм расист!
Значи, 2003 продадох 96кв.м. на папа на софия, строено през военно времме, а после Митио Цоневuя рути носещи стени, тва докът беше мой имота. Нема значение де, ама купих за 33К (усд) строено от УБО, 92а,на първия етаж Пирински живее, жена му тоже ( гледах, чушки си печеше у гаража), и аз имам там гараж, нали и жилище имам, ама аз съм на петьо етаж, без асансьор, жилището е със 7-8м таван и с потенциал, та кажи Хлъц, дали се бутнах? инак за сега имам купувач за 70К евро...ама аз съм ал4на, 6а чакам....
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Не е лош доход. Това са 183 % за 4 години или 45.75 % на година. :)
Може и така да се каже 60 450 УСД печалба за 4 години.:)
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:Ти си странен човек. Казал съм ясно парите са от кредитна линя от банка на такава лихва каквато е била тогава. Тази лихва е плаваща и се мени като сменят основната. В момента е 8 % както тази в БГ за жилищни кредити е 12 % в момента.
Няма логика да сравняваме лихва през 2002 с лихва за жилище през 2007.
Какво не ти е ясно не разбирам?
:lol: Ще си позволя да споделя с великия финансист, 4е имено защото лихвата по заемите се мени не само ежегодно, а и ежемесе4но понякога, за да могат да сравняват кое е добър заем и кое не, хората са измислили това "прайм рейт +/- %".

Например моргидж или заем на прайм - 1% се с4ита за добра сделка. Ли4на кредитна линия на прайм + 2% е приемливо. Днес например полу4их покана от Кепитъл Уан да кандидатствам за кр. карта на прайм + 1%, което също е ок, ако 4овек е изразходвал вси4ки врътки с нисколихвените гратисни периоди на големите банки.

Единственото което се иска от теб е не да 4етеш лекции по непозната ти материя, а да кажеш "Кредита го взех еди кой си месец, еди коя си година и беше на толкова и толкова %"

Много лесно се проверява колко е бил прайма за този период и на вси4ки ще стане ясно минали ли са го великия финансист или не и може ли да се вземат 30К на прайм + 2% на втората година в Канада от селф имплоид или не.

Просто и ясно. Или даваш то4но инфо или си траеш! :wink:
Публикувай отговор