Има ли от форума Българи живеещи в Уест Ван
- Bily T
Има ли от форума Българи живеещи в Уест Ван
Здравейте,
искам да попитам има ли хора който се вестват тук да живеят в квартала в който ние се позиционирахме - Уест Ванкувър? Ако има ще се радваме да се запознаем и да се виждаме понякога.
искам да попитам има ли хора който се вестват тук да живеят в квартала в който ние се позиционирахме - Уест Ванкувър? Ако има ще се радваме да се запознаем и да се виждаме понякога.
NO PAIN NO GAIN
- Bily T
Що бе бате? аз не съм никакъв Баровец
все още де. Все пак допускам, че има и други редови тенанти като нас дето обитават разни бейзмънти и сюити в квартала.
Колкото до Гийк с него се познаваме и доколкото разбрах няма немерение да се мести засега освен до Сиатъл ако не се прибере да нагледа имането.

Колкото до Гийк с него се познаваме и доколкото разбрах няма немерение да се мести засега освен до Сиатъл ако не се прибере да нагледа имането.
NO PAIN NO GAIN
bateto написа:Чак такива баровци не ми се вярва да има .По вечето са в покрайнините на мешените райони на Бърнаби ,Нюуестминистер,Кукумукутам,Ню Делхи/Съри/.Сега се сещам за един баровец дето ти е комшия в Норт,ако вече не се е преместил в Хонк Конг/Ричмънд де/

А Западен Ванкувър има повече жълти обитатели отколкото бледолики.Баровцете са в British Property,ако изобщо си чувал кво е това

- MrGeek
- Путлер Капут
Били, остави го Батката. Той напоследък преглежда форума рядко и все във високоградусово състояние та затова пропуска съществени моменти от информационния бюлетин на радиоточката.Bily T написа:Колкото до Гийк с него се познаваме и доколкото разбрах няма немерение да се мести засега освен до Сиатъл ако не се прибере да нагледа имането.

Може би вече сте го направили, но все пак да предложа - може да се регистрирате в bgmamma и да попитате там - има много приятни момичета от Ванкувър. Имат и малки деца, а нали и вие сте с бебе.
Ние направихме същото в Торонто, видяхме се с някои от тях - вярно не е като с приятелите от Бг, но пак е нещо.
Ние направихме същото в Торонто, видяхме се с някои от тях - вярно не е като с приятелите от Бг, но пак е нещо.
- Leon
- Обратна връзка:
По моите впечатления най много Българи засега съм срещал в New Westminster i Burnaby. В North Vancouver също напоследък се появиха българи, и квартала не е лош. Има много иранци(персиици
) които са направили много магазинчета и заведения с храна близка до нашата в БГ.
Моят колега живееше в Уест Ван, но се премести в Торонто.

Моят колега живееше в Уест Ван, но се премести в Торонто.
-