заем от канадска бахка за закупуване на имот в България ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Вор пак не четеш внимателно и умишлено изкривяваш информацията за хората.
Както виждаш умишлено съм написал колко е след 2-та година когато не съм бил студент и не съм имал фирма.
Колко е било като съм бил студент не е важно. Целта беше да покажа периода от 1 година.

Не разбирам защо наблягаш на думата фирма и бизнес. Никой не те кара да взимаш ( кандидатствсш ) за кредитната линя на името на фирмата. МОже дори да нямаш фирма.
МОже да си я вземеш на твоето име тези 30 000 за които пиша са на моето име.

Виж как подведе батето и той се върза за това за фирмата че само така ставало.:)
Нали ви трябват пари за имот в БГ?
Защо намесваш фирма ?
Вземи си ги на твое име и готово.
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:Вор пак не четеш внимателно и умишлено изкривяваш информацията за хората.
Както виждаш умишлено съм написал колко е след 2-та година когато не съм бил студент и не съм имал фирма.
Колко е било като съм бил студент не е важно. Целта беше да покажа периода от 1 година.

Не разбирам защо наблягаш на думата фирма и бизнес. Никой не те кара да взимаш ( кандидатствсш ) за кредитната линя на името на фирмата. МОже дори да нямаш фирма.
МОже да си я вземеш на твоето име тези 30 000 за които пиша са на моето име.

Виж как подведе батето и той се върза за това за фирмата че само така ставало.:)
Нали ви трябват пари за имот в БГ?
Защо намесваш фирма ?
Вземи си ги на твое име и готово.
Хайде да спреш да се самозакопаваш, а? :rotfl:

Кой дава 15К на необезпе4ена кредитна линия на 8% (не говоря за кредитна карта, а за кредитна линия на преференциален %, защото праим + 2% е то4но това) на втората година в Ка на селф имплоид (вс. знаем 4е Хъл никога не е работил за друг, повтарял си ни го достатъ4но 4есто), при положение 4е финансите на този същия селф имплоид са толкова зле 4е в последствие не може да се класира за нормален моргидж, а го бръснат с безумни лихви и 30% даун???

Хайде стига смешки!
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

П.С. Да не говорим, 4е да имаш достатъ4но висок кредит скор и доходи които да позволят ли4ен кредит от 30К на 8% и да не си рефинансираш моргиджа с 6+% лихва, при положение 4е по миналата и на4. на миналата година на сульо и пульо даваха 3.9% е подход достоен само за великия финансист! :rotfl:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Ти пак си повтаряш фирма та фирма или селф емплоед
Кой дава 15К на необезпе4ена кредитна линия на 8% (не говоря за кредитна карта, а за кредитна линия на преференциален %, защото праим + 2% е то4но това) на втората година в Ка на селф имплоид
Пак ти казвам че беше лична кредитна линя.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

За лична кредитна линия си има критерии за оценка преди да я отпуснат. Трябва да имаш гарантиран доход, да нямаш тежки кредитни карти и моргидж, отпуска се до 1/3 от годишния доход, за 55-60 000 доход дават 20 хиляди. За да вземеш 30 хил. трябва да получаваш около 90 000. Хайде да слезем на земята :).
Циганите - на Сатурн !
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Хаиде плюйте още малко по Хълбой.
Ще дам възможност и на други да поплюват а след това Хълбой ще ви каже защо и как мислят банкерите в Канада
Явно сте лишени от логично финансово и банкерско мислене.
Това обаче не ме учудва след като единия спорещ е в Албета работеш като геолог или петролен инжинер а другия е оператор на рентгенова машина.:)
През това време може да помислите и евентуално да се хванете на бас.
Ето баса.
Хващаме се на бас за 10 000 КАД.
Идвате в Оттава. Аз плащам за хотел, храна и други разноски за 2 дни..
Отиваме в банката и питаме от кога е личата кредитна линя на Хълбой и дали прези есента на 2001 не е била 15 000 кАД когато е бил студент.
Хълбой е в Канада от 2000 година.:)
И дали от 2 различни банки не е била лятото на 2002 година 30 000 КАД.:)
Хаиде хващаите се, нали сте много компетентни и разбиращи.:)
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

anxeli написа:За лична кредитна линия си има критерии за оценка преди да я отпуснат. Трябва да имаш гарантиран доход, да нямаш тежки кредитни карти и моргидж, отпуска се до 1/3 от годишния доход, за 55-60 000 доход дават 20 хиляди. За да вземеш 30 хил. трябва да получаваш около 90 000. Хайде да слезем на земята :).
Еееее, Аnxeli, защо развали купона с факти??? :(

Разсъжденията на Хъл на поредната тема от която нищо не разбира са толкова забавни за 4етене докато 4акам да ми се ъплоудват нещата...

Междудругото, ако 4овек се изхитри и прехвърли моргиджа и колата на заплатата на жената и кандидатства сам за реновейшън кредит, примерно, може да се вземе пове4е от 1/3 годишна заплата. Аз се успях да се договоря за 45% от заплатата ми. Е, не ми дадоха 8%, а 8.75, но и с това се живее...защото ако нямаше пари за нова кухня и пло4ки/паркет в цялата къща - със сигурност нямаше да оживея. :lol: Какво да се прави - 4овек избира по-малкото зло. :lol:
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:Хаиде плюйте още малко по Хълбой.
Ще дам възможност и на други да поплюват а след това Хълбой ще ви каже защо и как мислят банкерите в Канада
Явно сте лишени от логично финансово и банкерско мислене.
Това обаче не ме учудва след като единия спорещ е в Албета работеш като геолог или петролен инжинер а другия е оператор на рентгенова машина.:)
През това време може да помислите и евентуално да се хванете на бас.
Ето баса.
Хващаме се на бас за 10 000 КАД.
Идвате в Оттава. Аз плащам за хотел, храна и други разноски за 2 дни..
Отиваме в банката и питаме от кога е личата кредитна линя на Хълбой и дали прези есента на 2001 не е била 15 000 кАД когато е бил студент.
Хълбой е в Канада от 2000 година.:)
И дали от 2 различни банки не е била лятото на 2002 година 30 000 КАД.:)
Хаиде хващаите се, нали сте много компетентни и разбиращи.:)
Хъли, ако не беше всеизвестно, 4е си въртиш мненията като фурнаджииска лопата, с удоволствие бих се хванал на бас, 4е е абсурд селф имплоид от 2 год в Канада да има 30К при лихва праим + 2% на ли4на кредитна линия без гарант... нооо... си те знам... и не те взимам на сериозно!

Оба4е, ако имам път към Отава някой ден ще мина да те по4ерпя - ни4ии други писания не ме забавляват толкова като твоите като се налага да ба4кам в събота, ай мъст гив ю дет! :lol:

:beer:
emiliana

Мнение от emiliana »

:P На Григоров му изстинаха краката, Заряза чисти $10000 от бас и отива на тръстиката за надница Хе хе :wink:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Вор да каже едно име или да посочи един човек който да е дошъл в Оттава да е спечелил бас, и да не му е платено. Хълбой и свидетели призовава и приема и на тях също плаща разноските.:)
Такъв няма. Просто защото не се е хванал.
Защо не се е хванал? Защото не е сигурен в това което твърди и не му се губят кинти.
Обикновено така става. Спорим ама като дойде време да видим кой крив кой прав и се изпокриваме.:)
Понякога се чудя защо ви отварям очите.;)
Идете в Бг вземете си хубавя заем от 50 000 Евро на 12 % после давайте всеки месец допълнителни пари за да изпратите месечната погасителна вноска и си трошете главите вместо от Канада на средно 9 %.
Човек им отваря очите те спорят с този който е минал по този път
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

hullboy написа:Вор да каже едно име или да посочи един човек който да е дошъл в Оттава да е спечелил бас, и да не му е платено. Хълбой и свидетели призовава и приема и на тях също плаща разноските.:)
Такъв няма. Просто защото не се е хванал.
Защо не се е хванал? Защото не е сигурен в това което твърди и не му се губят кинти.
Обикновено така става. Спорим ама като дойде време да видим кой крив кой прав и се изпокриваме.:)
Понякога се чудя защо ви отварям очите.;)
Идете в Бг вземете си хубавя заем от 50 000 Евро на 12 % после давайте всеки месец допълнителни пари за да изпратите месечната погасителна вноска и си трошете главите вместо от Канада на средно 9 %.
Човек им отваря очите те спорят с този който е минал по този път

Хъли, дай и аз да ти отворя о4ите! Да се хване някой на бас с тебе зна4и да те вземе на сериозно, а дори и във виртуалното пространство на БгКанада такива глупаци няма. То4но както няма глупаци, които да правят бизнес с теб...
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

emiliana написа::P На Григоров му изстинаха краката, Заряза чисти $10000 от бас и отива на тръстиката за надница Хе хе :wink:
Емилиян4е, преотстъпвам ти възможността да се хванеш на бас с Хъл от мое име. 10К са си 10К, нали така?

А пък, ако си сиурна, 4е ще загубя и знаеш как гол като пушка (в см. дохода му да не е пове4е от 30К годишно, зашото ако беше нямаше моргиджа му да е на 6+ %) селф имплоид, който не е студент и е от 2 год в Канада да вземе 30К при лихва праим + 2% на ли4на кредитна линия без гарант, моля сподели. Плащам 1000 кинта за информацията, ако мога да я приложа на практика.

Да не говорим, 4е във форума ще се намерят още доста мераклии да дадът по хилядарка за такова ноу-хау. Току виж си изкарала и пове4е от 10К! :lol:

И в двата слу4ая си на далавера. Ти си на ход! :wink:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

hullboy написа: Човек им отваря очите те спорят с този който е минал по този път
Очите на никого още не си отворил :wink:. Аз ти казвам как банките правят обикновено, ти представяш твоя частен случай обвит в мистерии. Кажи точно как ти ги дадоха тези 2-3 по 30 бона и тогава ще има отворени очи :shock:, ноу-хауто дай, както казва Вор. Какви собствености и други покрития предложи, какво мазерати си написа :P, 8-9% ли бяха наистина и от канадски банки ли, или от MBMD, щото те на мен ми предлагат ъп ту 100 хиляди, ама аз взимам ли ги :D?
А, сетих се, бизнес партньор ти е изпратил 100 000 от бг да му ги инвестираш и ти си казал че баба ти ще ти праща по толкова редовно. Има такава игричка в апликейшъна - външни доходи, от мама-тате нещо. Е, така става :).
Циганите - на Сатурн !
emiliana

Мнение от emiliana »

:P Виж сега Григоров. Хъл тебе кани на бас. Аз от проценти и банки не разбирам. Но понеже ти най много опонираш, работата може да се уреди и без да даваш $1,000. Наемаш независим финансов агент, например Батето. Пращаш го в Хълбой офиса, проверявате фактите и делите парите. Твоите или на Хълц. Ако вие спечелите Батето ще има старт ъп мангизи. Той почва страхотен бизнес от тия със старците или нещо друго по шокиращо, прави страхотни пари и в един момент се сеща за мене, че аз съм била автора на идеята и за благодарност ми подарява поне $20,000 Следиш ли ми мисълта? Ако и ти бутнеш нещо за авторски права, можеш ли да сметнеш с колко процента ще ми се вдигне кредит рейтинга пред моя банкер :lol:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Хъли, дай и аз да ти отворя о4ите! Да се хване някой на бас с тебе зна4и да те вземе на сериозно, а дори и във виртуалното пространство на БгКанада такива глупаци няма. То4но както няма глупаци, които да правят бизнес с теб...
Ти сигурен ли си че няма? Може и за това да се хванем на бас на още 10 000 $.:)
Как мислиш вече 5 година Хълбой така си седи и още чака да дойде първия клиент.:)
Публикувай отговор