Питането ми е за когато се попълва информацията какво сме правили от 18 годишна вързарст до сега колко подробна трябва да е информацията(в смисъл ако си работил еди-къде си само името на фирмата ли се посочва или и адрес и име на управителя) и ако си работил но не на договор да се опише ли?
Приетснението ми е ако опиша всичко както си е какво ще правя ако ми поискат доказателство че съм работила еди-къде си, а аз не съм работила там на договор.
Моля ако някой е в такава ситуация или е чувал нещо по въпроса да даде съвет
относно Анекс 1
В нашите документи не сме писали толкова подробности-само от кога до кога сме работили като едикакви си, име на фирмата(естествено цялото име на фирмата, като имай впревид че напр.ООД трябва да преведеш като Societe a Responsabilite Limitee, без да го оставяш съкратено SARL, и пишеш също в кой град е фирмата.Нищо повече.Имаше обаче и едни периоди, в които сме работили без осигуровки и т..н и няма как да се докаже с офиц. документ- за тях просто писахме безработен/а.Въпроса е да се припокриват периодите от време, за да не те бавят след време и да ти искат доп.обяснения.
Успех.
Успех.
Това не е необходимо и никой не го интересува.dada написа: име на фирмата(естествено цялото име на фирмата, като имай впревид че напр.ООД трябва да преведеш като Societe a Responsabilite Limitee, без да го оставяш съкратено SARL
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Re: относно Анекс 1
Никой няма да ти иска подобни неща.itze написа:Приетснението ми е ако опиша всичко както си е какво ще правя ако ми поискат доказателство че съм работила еди-къде си, а аз не съм работила там на договор.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"