До кога да чакаме

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
anilevi

До кога да чакаме

Мнение от anilevi »

:roll:
моля някой ако има информация да ми отговори
пуснахме документите си до Виена на 1.03.2007
нямаме отговор все още?? :?:

пп:наш познат ни каза че сесията на итервютата е за декември но така е доста време от подаването на документите,ако някои знае нещо да пише
iva
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Оф наистина доста време мина вече с това очакване :roll:
От една страна това е добре ( имаме повечко време за франсето ), но с това четене вече :evil: :evil: :twisted:
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
ФИЛИПОВА

Мнение от ФИЛИПОВА »

Ние сме пуснали докс на 26.12.2006 г. получихме си потвърждението през януари и оттогава - нищо. Говореше се за евентуална сесия през август. Ако сесията бъде през декември за нас ще стане 1 година чакане до интервюто.
Dessita

Мнение от Dessita »

Логично е за идната сесия този месец да започнете да получавате поканите за точната дата и да ни се похвалите!!! Аз съдя от сесията през май 2007, почнаха да ни изпращат поканите два месеца преди важното събитие!!!Е, имаше и изключения...Хайде още малко търпение!!!
В очакване на Годо...
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

както е казвано нееднократно в този форум, чаканията са част и от живота в канада, така че това е своебразна подготовка; канадската бюрокрация е огромна и доста по-тромава от българската; аз бих казал и доста по-некомпетентна също; често на зададен въпрос в канада може да се получат 10-на най-различни отговора, за всеки въпрос по тел също така се чака защото хората които задават въпроси са много и т.н.
за канада въобще ви трябва много търпение
So be patient! Donc soiyez patients!
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

peter_pan написа:както е казвано нееднократно в този форум, чаканията са част и от живота в канада, така че това е своебразна подготовка; канадската бюрокрация е огромна и доста по-тромава от българската; аз бих казал и доста по-некомпетентна също; често на зададен въпрос в канада може да се получат 10-на най-различни отговора, за всеки въпрос по тел също така се чака защото хората които задават въпроси са много и т.н.
Пич в депресия ли си :shock: Проследих няколко твои мнения и виждам ,че на различни въпроси отговаряш по един и същ начин.

Конкретно по темата ще кажа само ,че от Виена имаше информация за евентуални интервюта през август. Сигурно това нещо го пиша за стотен път ама сигурно има хора които не са го чели. Лиза Шрайбер в отговор на запитване на мой приятел потвърди въпросната информация. Ако това е вярно след десетина дни може и покани да почнат да изпращат.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
anilevi

Мнение от anilevi »

ivanko13 написа:
peter_pan написа:както е казвано нееднократно в този форум, чаканията са част и от живота в канада, така че това е своебразна подготовка; канадската бюрокрация е огромна и доста по-тромава от българската; аз бих казал и доста по-некомпетентна също; често на зададен въпрос в канада може да се получат 10-на най-различни отговора, за всеки въпрос по тел също така се чака защото хората които задават въпроси са много и т.н.
Пич в депресия ли си :shock: Проследих няколко твои мнения и виждам ,че на различни въпроси отговаряш по един и същ начин.

Конкретно по темата ще кажа само ,че от Виена имаше информация за евентуални интервюта през август. Сигурно това нещо го пиша за стотен път ама сигурно има хора които не са го чели. Лиза Шрайбер в отговор на запитване на мой приятел потвърди въпросната информация. Ако това е вярно след десетина дни може и покани да почнат да изпращат.
мерси :)
iva
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

въобще не съм в депресия и няма причина да съм; това което исках да кажа е, че принципно за всичко в канада трябва да се чака, така че след този срок ще има друг и т.н. за нещо друго и там ще трябва да чакате няколко месеца примерно; на място в канада също се чака за всичко, просто това е начин на работа от тяхна страна, не виждам какво общо има това с депресия; също така, съвсем нямам изцяло отрицателно мнение за канада; напротив, всичко което съм казвал е, че човек трябва да прецени плюсовете и минусите и да решава индивидуално.
точно така мисля по въпроса:)
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

На нас Лиза Шрайбер ни писа също , че най-вероятно ще имат сесия през август,но не е 100% сигурно, ако ли не , ще е към края на годината. Дано да направят сесия през август, защото иначе ще станат само две сесии през цялата година, а това си е малко, доста кандидати има и си чакат интервютата:)
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

ivanko13 написа:
:dent: :dent: :dent: Или в някакъв транс? :lol:
Аватар
aneliakaramiteva

Мнение от aneliakaramiteva »

На нас Лиза ни писа че интервюто евентуално ще е есента, август,есента или декември.
изпратени документи 31.01.2007 :lol:
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Малко ме съмнява да е август :roll: все пак 2 месеца след първата сесия ??!!!
според мен ще е около ноевмри
Аватар
aneliakaramiteva

Мнение от aneliakaramiteva »

Да и аз мисля така! :smoke:
Публикувай отговор