Първи впечатления от Торонто
- Lub0
- Обратна връзка:
Честно казано това с дрехите лично аз съм го чувал/чел от много хора, обаче аз не мога да го разбера, може би защото и тук и в БГ-то, лятно време си ходя по къси гащи, зиме по дънки, костюми и т.н. "модерни" неща не са за мене явно...
За мобилните телефони, Сашо истината е в Palm Treo 700p има CDMA и GSM версии - хай спиид интернет, емаил и т.н.
За мобилните телефони, Сашо истината е в Palm Treo 700p има CDMA и GSM версии - хай спиид интернет, емаил и т.н.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Ал, Канада е по опасния вариант - тук като бройлери ще ни изловят и чипосат (освен може би в албърта)...онея реднеци там долу няма лесно да се дадът...аз пак си мисля че Щатите най добрата държава на земята и вярвам че ще се оправи, някак си...ако ли не - тук има на къде да бягаме нагоре.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
Пич, ако си мислиш че канадците ще се разминат с микрочиповете, жестоко се лъжеш. НЕМА ШАНС. Радвам се че има запознати по тоя въпрос, който е изключително сериозен и ние може да се разминеме, ама децата ни ще лягат под ножа!Al Bundy написа:Радвам се, че някой споделя мнението ми. Аз също мисля че US са потъващ кораб. Преди да дойда в Канада много ми се искаше да емигрирам в US. Добре че не се е получило. Браче, там промиват мозъци на килограм. Най-новото е че сега искат да слагат чипове подкожно на населението "за да не се губели хората", ха-ха...KolioBalkanski написа: А аз пък прекарах няколко дена в по големия брат на юг и съм приятно впечатлен, въпреки че то това е само фасада а отвътре капиталистическия им строй е прогнил и скоро ще се сгромоляса.
Даже във Щатите вече обмислят след 2008 за да земеш книжка, да си имплатираш чип! Така че пичове отваряите си очите, не бъдете овци като американците и канадците.
Ето още малко инфо:
http://www.xnetbg.com/www/site/index.ph ... 3&Itemid=1
-
Ти направо ми разби представата за Торонто.Първо впечатление правят хората по улиците - бедни, мръсни, окъсани, направо дрипави. Абе имах чувстото първите 2-3 дни, че съм попаднал в страната на мизерниците, честно.

Иначе типичният (бял) канадец за мен носи бейзболна шапка, карирана риза и дънки, кара лъскав (ръждив) трак, ходи пеша от 7-11-на до колата си със "смуфи" в ръка, а ако е жена - прелестите се подават отвсякъде.

Иначе за мода и костюми, въобще трябва да забравим, ако приемем тукашната култура..
Embrace your climate change!
Оставете го сега човека, в културно зашеметяване е още, сам ви каза
. Бекс, като се осефериш ще разбереш приликите и разликите с Бг., ще има открийте 10-те разлики и пИчелите
. Не знам откъде идваш, но ако е от Софето кажи точно каква висша мода върлува там, знам само че много се цени някаква пиклива испанска верига МАНГО, дето тук се смята за ширпотреба от рода на Зара и Н&М. Хорицата тук просто не ги е еня за модата много-много
, маат си по оригинални пуми и адидаси, от тези дето в бг-то за пред-последен модел маратонки адидас (не адибас
) трябва да се разделиш с къмто 300 лв. Наистина не се изтипосват много каките, зер няма фолкзвезди от нашенския сорт за ролмодели
. А костюми също не носи сульо и пульо, тези дето си ги видял са сигурно емигранти от 97-ма, които не могат да влязат в крачка на местна почва. Скъпите костюми во истина не се разхождат по улиците. Ще свикнеш
...

Циганите - на Сатурн !
Живота като цяло
becks ,здравей

Интересно ми е как за около 20-на дни си разбрал толкова много за Живота в Канада,или по-специално за там,където си.
Защото не мислиш ли,че трябва мине доста по-дълъг срок за престой там,да се сблъскаш с много неща,да знаеш всички закони там,твойте права и какво ли още не за да можеш тогава поне наполовина да си даваш мнение.
Проявяваш доста българско "чувство" на празни приказки.
И все пак "ти не плащаш данък обществено мнение",но поне не пиши неща,с които не си на ясно.

Интересно ми е как за около 20-на дни си разбрал толкова много за Живота в Канада,или по-специално за там,където си.
Защото не мислиш ли,че трябва мине доста по-дълъг срок за престой там,да се сблъскаш с много неща,да знаеш всички закони там,твойте права и какво ли още не за да можеш тогава поне наполовина да си даваш мнение.
И все пак "ти не плащаш данък обществено мнение",но поне не пиши неща,с които не си на ясно.
Re: Живота като цяло
Много често постинги като този са причина новодошлите в Канада да спрат да пишат във форума.Dparo u TaHq написа:becks ,здравей
Неслучайно темата е кръстена "Първи впечатления от Торонто", а не примерно истината за торонто. Бекс съвсем искрено споделя първите си впечатления, не налага мнението си на другите. А на мнение всеки има право, дори кацналите вчера.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто