Doplashtane-Vienna

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
OTB0pk0T0
Обратна връзка:

Doplashtane-Vienna

Мнение от OTB0pk0T0 »

Здравейте побратими и посестрими по съдба!
Търсих статии и теми, но не можах да намеря достатъчно информация по следния въпрос:
платих си за разглеждането на DCS чрез ОББ-Шумен(никой да не ходи там по такъв повод!!!), и след като поне 5 пъти казах че трябва във Виена да стигнат ТОЧНО 390 CAD, дамата ме увери че всичко ще е наред,каза ми че общо всички такси които дължа са 50лв, попитах отново изрично това ли са ВСИЧКИ разходи за да стигнат до Виена 390 CAD, тя каза да... и така след две седмици получих писмо от Виена че там са стигнали 366,44 CAD и докато не платя останалите, няма да ми прегледат demande-то. Лошо няма,на другия ден кихнах още близо 100лв, вече през Биохим, дано и там да не са я свършили същата,за да допълня точно сумата която им е необходима на тези от Виена.Сега въпросът ми е:след като в писмото от Виена никъде не пишеше да им пращам по поща, факс, или и-мейл SWIFT-а от превода,или нещо подобно, да считам ли аз че те като получат паричките, автоматически ще отворят пакета и аз просто трябва да седя да чакам писмото в което ме уведомяват за полугодие за интервюто?Моля който е изпадал в моята ситуация да ми пише как са протекли нещата.А на всички които не са-пожелавам никога да не изпадат в такава ситуация.
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

здравей, същата история, даже не от Бъгария. По същия начин обяснявам че трябва да получат във Виена посочената сума и че всичките такси за превода ще ги платя аз. Да, точно така ще бъде, ми отговорят, да ама не, след време получавам от Виена писмо че не достигат 25 долара. И аз така, право в банката, скандали, разправии и пак пращах недостига допълнително. Обясниха ми как банката посредник във Виена(?) си взима някакви комисионни, които никой не знае колко са. И така вместо още 25 им пратих още 60 за по-сигурно, и във второто писмо от Виена ми отговориха че са получили 60-те долара, което пак не разбрах как стана.
Та така с банките, те си зная само да взимат :evil: . Трябва да доплатиш, няма как иначе да ти приемат молбата във Виена.
Упех
Публикувай отговор