Здравейте побратими и посестрими по съдба!
Търсих статии и теми, но не можах да намеря достатъчно информация по следния въпрос:
платих си за разглеждането на DCS чрез ОББ-Шумен(никой да не ходи там по такъв повод!!!), и след като поне 5 пъти казах че трябва във Виена да стигнат ТОЧНО 390 CAD, дамата ме увери че всичко ще е наред,каза ми че общо всички такси които дължа са 50лв, попитах отново изрично това ли са ВСИЧКИ разходи за да стигнат до Виена 390 CAD, тя каза да... и така след две седмици получих писмо от Виена че там са стигнали 366,44 CAD и докато не платя останалите, няма да ми прегледат demande-то. Лошо няма,на другия ден кихнах още близо 100лв, вече през Биохим, дано и там да не са я свършили същата,за да допълня точно сумата която им е необходима на тези от Виена.Сега въпросът ми е:след като в писмото от Виена никъде не пишеше да им пращам по поща, факс, или и-мейл SWIFT-а от превода,или нещо подобно, да считам ли аз че те като получат паричките, автоматически ще отворят пакета и аз просто трябва да седя да чакам писмото в което ме уведомяват за полугодие за интервюто?Моля който е изпадал в моята ситуация да ми пише как са протекли нещата.А на всички които не са-пожелавам никога да не изпадат в такава ситуация.
Doplashtane-Vienna
Doplashtane-Vienna
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.
здравей, същата история, даже не от Бъгария. По същия начин обяснявам че трябва да получат във Виена посочената сума и че всичките такси за превода ще ги платя аз. Да, точно така ще бъде, ми отговорят, да ама не, след време получавам от Виена писмо че не достигат 25 долара. И аз така, право в банката, скандали, разправии и пак пращах недостига допълнително. Обясниха ми как банката посредник във Виена(?) си взима някакви комисионни, които никой не знае колко са. И така вместо още 25 им пратих още 60 за по-сигурно, и във второто писмо от Виена ми отговориха че са получили 60-те долара, което пак не разбрах как стана.
Та така с банките, те си зная само да взимат
. Трябва да доплатиш, няма как иначе да ти приемат молбата във Виена.
Упех
Та така с банките, те си зная само да взимат

Упех