***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
Честито ГЕЧЕ
От нас много поздрави и пожелания за
успешна реализация в Канада.
С Уважение,
CADNM
успешна реализация в Канада.
С Уважение,
CADNM
Свободата е осъзната необходимост...
janeta12@abv.bg, mborodin, copadenieve, CADNM благодарим за пожеланията. Пожелаваме ви всичко най - най. Специално на CADNM благодарим за моралната подкрепа преди 1 седмица. 

- coolcoldy
- Обратна връзка:
Здравейте скъпи съфорумци!
Настъпи часът на нашата финалнална скоростна отсечка в процедурата за емиграция, с две думи днес 21.05.2007 получихме покана за виза на e-mail-a.
И сега с летящ старт се устремяваме към финала за визите.Надяваме се скоро да получим и самите визи.
Настъпи часът на нашата финалнална скоростна отсечка в процедурата за емиграция, с две думи днес 21.05.2007 получихме покана за виза на e-mail-a.
И сега с летящ старт се устремяваме към финала за визите.Надяваме се скоро да получим и самите визи.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- copadenieve
-
- Обратна връзка:
Честито на всички които наскоро са получили покани за визи и визи!
Вече останахме малко тези които чакаме поканите за визи
което значи, че и нашия ред е наближил.
Аз докато чакам реших да преведа пътеводителя, който тук всички имаме. Информацията в него е доста полезна. Но става бавно тъй като не съм много добре с френския. Ще се радвам ако някой прояви интерес с проверката на това което съм превел до сега. Тоест някой с по-добър френски от моя. До скоро!

Вече останахме малко тези които чакаме поканите за визи

Аз докато чакам реших да преведа пътеводителя, който тук всички имаме. Информацията в него е доста полезна. Но става бавно тъй като не съм много добре с френския. Ще се радвам ако някой прояви интерес с проверката на това което съм превел до сега. Тоест някой с по-добър френски от моя. До скоро!
DCS - 05.05.06
Интервю - 29.11.06
Документи Букурещ - 08.12.06
Бар-кодове - 23.03.07
Медицински - 30.03.07
ОК- 16.04.07
покана за виза - 19.06.2007
ВИЗА - 26.07.2007
Интервю - 29.11.06
Документи Букурещ - 08.12.06
Бар-кодове - 23.03.07
Медицински - 30.03.07
ОК- 16.04.07
покана за виза - 19.06.2007
ВИЗА - 26.07.2007
-
- Обратна връзка:
coolcoldy написа:Здравейте скъпи съфорумци!
Здравейте и честито и от нас :partytime: :beer2:
Ние също чакаме покани и затова се питам: Вие кореспондирахте ли с Букурещ по "e-mail"-а, та Ви пратиха поканата по електронен път или просто на служителя ,там, му е било по-лесно така?
Благодаря!
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
-
- Обратна връзка:
Няколко пъти им писахме , но ни отговарят по стандартния начин:..., че служителите са малко и т.н. и нека бъдем така добри да си изчакаме поканите и ако може без да ги притесняваме....mborodin написа:Ако чакаш да се сетят сами да ти пишат мейл няма да стане, просто ги подсещаш.
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
- mborodin
- Обратна връзка:
Ще ти кажа в как беше в нашия случай (в една друга тема един друг потребител engi беше писал, че в този форум никой не помага с никаква конкретна ситуация всеки си пише неговите неща и т.н.) имахме ОК на медицинските на 16.04.2007 на 03.05.2007 писахме мейл до Букурещ и те ни върнаха стандартен мейл(покана за виза) да пускаме паспортите.Днес пък ни е променен онлай статуса на "Decision made" да видим кога ще ни върнат паспортите, за сведение при RobinHood срока от смяна на статуса до получаване на паспортите е 10 дни.