Daite savet

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
boto

Daite savet

Мнение от boto »

Na 05.09 sas saprugata mi sme na interviu,tia e vodeshtia kandidat.Prez 2001 az biah v procedura za Federalna Kanada/togava vse oshte ne biahme zeneni/,koito e zapoznat s procedurata znae che sled poluchavane na letter of acknowledgement,niama garancia za pokana na interviu kakto i se sluchi s men.Vaprosat mi e niakoi znae li kolko vreme paziat informaciata za minali kandidatstvania,kavo da otgovoria ako me popitat ne iskam da laza no i ne iskam da im kazvam/spored men ne bi mi bilo v plus/.
Аватар
vladi

Re: Daite savet

Мнение от vladi »

boto написа:Na 05.09 sas saprugata mi sme na interviu,tia e vodeshtia kandidat.Prez 2001 az biah v procedura za Federalna Kanada/togava vse oshte ne biahme zeneni/,koito e zapoznat s procedurata znae che sled poluchavane na letter of acknowledgement,niama garancia za pokana na interviu kakto i se sluchi s men.Vaprosat mi e niakoi znae li kolko vreme paziat informaciata za minali kandidatstvania,kavo da otgovoria ako me popitat ne iskam da laza no i ne iskam da im kazvam/spored men ne bi mi bilo v plus/.
100% ne sa ti iztrili faila, v tova mojesh da badesh siguren. Nikoi niama da pesti 50K, a po zakon ne sa dlajni da unishtojavat takav tip informatsia...

No tova che sa te othvarlili vednaj, ne znachi che pak shte go napraviat...
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Az ne mislia 4e sa te othvarlili sled kato ne si polu4il vse oshte pokana za interviu za federalnata 4ast. Mislia 4e v tozi forum pishe za niakoi , kojto e kandidatstval prez 2000g. i 4ak prez 2003 e na interviu. Taka 4e mojesh da proverish.
A shto se otnasia do unterviuto prez septemvri - pishi vednaga sled kato si vzemesh sertifikatite. Nie sme niakolko dni sled vas.
Uspeh i ne se bezpokoj predvaritelno. Shte vidish, 4e na 05.09. shte 4erpish!
Заключено