ХОМЕОПАТИЯ В МОНРЕАЛ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
daskala

ХОМЕОПАТИЯ В МОНРЕАЛ?

Мнение от daskala »

Здравейте съфорумци! :D Някой ползвал ли хомеопатично лечение/касическа хомеопатия/ в Монреал?Пристигаме към септември,а след 8 години хомеопатия съвсем не ни се връща към химията.Моля за всякаква информация по темата:лекари,цени,възможност за поемане на разходите от застраховка и тн.Предварително БЛАГОДАРЯ!!! :D
Аватар
mice

Мнение от mice »

Тази тема е по-скоро за Живот в Квебек. Там е разискван въпроса и имаше доста информация.
Пробвай и с търсачката, ето един жокер: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0%F2%E8%FF
survivor

Мнение от survivor »

Ако намериш в Монреал добър хомеопат, свиркай. Цените, за които знам - най-малко 70 долара на преглед, най-много 120. Аз тук пробвах с 2 рускини, ама ударих на камък и се отказах. Първата беше тази, която взима по 120 долара, обаче между 2 прегледа на 3 пъти ти даваше капки, като всяко шишенце струваше 20 долара :shock: Сигурно знаеш че когато хомеопатите приготвят капки на пазиента, те не взимат пари за това. Само й предложих вместо да ми прави тя капки да си купувам хапченца в аптеката, и тя загуби интерес към мен :lol: Жалко, защото лечението й даде ефект, търсих я, но тя вече не отговаряше. Втората рускиня се оказа че лекува по системата на Боарон, а не по класическа хомеопатия, което мен не ме устройва, та сама прекъснах. И сега чакам някой друг да намери вместо мен добър класически хомеопат, че да отида при него наготово :D Хомеопатията ако не се прилага правилно може да навреди, затова предпочитам да не бързам. В България винаги имаше кой да ми препоръча, ама тук няма :?
survivor

Мнение от survivor »

Само да допълня че можете да се разберете с хомеопата си в България предварително да правите консултации по телефона. Вие си се разбирате как да му плащате. Аз в последно време така правя. Не е идеалният вариант, но е по-добре отколкото тук да се ходи на неизпробван хомеопат.
didahr

Мнение от didahr »

От България контактувах с една хомеопатка Ганка, която се оказа, че живее в Калгари. Мога да ви дам Skype: gelian_bg ако искате свържете се с нея и се разберете. Тук цените не знам как са. Дано ви е от полза.
Странджата

Мнение от Странджата »

,,Хомеопатка Ганка,, :o ...изби сйомгата с това словосъчетание :lol:
Публикувай отговор