Здравейте приятели!
Мисля си да сменявам на месец по около 200 лв. в канадски долари...
Не знам обаче къде да извършвам този "акт".
Някой може ли да ми препоръча някоя банка или бюро за смяна?
Благодаря ви!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Ние използвахме банка Биохим -до Народният театър-курса беше много добър и бяхме сигурни че са истински.Дори сега когато се върнахме за ваканцията пак там сменяхме канадски за бг левове понеже курса беше най-добър от всички бюра.Освен това там се чувствуваш като бял човек .Късмет.
И аз съм доволен от Биохим.
Благодаря на всички отзивчиви хора!
Kogato Veselin tragna, mu smenihme parite v Bulbank, tam kursat sashto e dobar, moje i tam ako iskash. Toi prenese povecheto si pari v USD i tam sashto ne e zagubil kato e obmenial.
Tozi petak shte se vidim li?
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Няма да мога пак, синът ни е на вилата извън София, трябва да го видим...
Затова и ревях да се виждаме и в някой друг ден...
Толкова ми се иска да се виждаме по-често...