има ли някои с на6ето полойение?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
yani_iva

има ли някои с на6ето полойение?

Мнение от yani_iva »

здравеите и 4естито на вси4ки сьс сертификати!
ние не успяхме но нямаме и отказ,искат ни сертификат за о6те едно ниво от АлианзФрансез,не разбрахме оба4е дали после пак 6те се явяваме на интервю?БЛАГОДАРЯ преджарително!
kitke
Обратна връзка:

Мнение от kitke »

Съжалявам за неуспеха ви! да би трябвало пак да се явите според мен но ще ви поканят чак след като представите докум. за по- високо ниво.
А бихте ли ни казали според основният кандидат ли не се представи добре или конжуана или и двамата.

Сори! Знам че е гадничко но разкажи по подробно
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: има ли някои с на6ето полойение?

Мнение от ivanko13 »

yani_iva написа:здравеите и 4естито на вси4ки сьс сертификати!
ние не успяхме но нямаме и отказ,искат ни сертификат за о6те едно ниво от АлианзФрансез,не разбрахме оба4е дали после пак 6те се явяваме на интервю?БЛАГОДАРЯ преджарително!
Не се притеснявайте. :) Имало е и преди случаи като вашия. Някои са се явявали на второ интервю а други направо са си получили сертификатите по пощата след представянето на необходимите документи за ниво на езика. С колко часа френски сте?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Asicka

Мнение от Asicka »

На интервюто трябва да са ви дали документ на който е обяснено какво евентуално искат от вас .
Най-вероятно ще трябва пак да ходите на интервю.
Аватар
ваня-71

Мнение от ваня-71 »

Не се предавайте,а гледайте напред и направете всичко възможно за да успеете.Вие с какви нива сте?
amigo

Мнение от amigo »

Алианс Франсез-курсове-сертификат-пращате-разговор по телефона-сертификати!Пиша така,за да Ви стане ясно,че ако пратите сертификат за изкарано ниво от Алианса,може да минете и без 2-ра среща,само с разговор по телефона!Не чакайте,а търсете начин да започнете веднага курс!Ако имате знания,а сте се притеснили-починете си седмица,после се явявате да защитите ниво-B,B1 и т.н.Нищо не сте написали за себе си-какви нива сте посочили,кой е водещ?Айде и не се притеснявайте,само да имате желание,време и средства!Успех и усмивки!
Аватар
yani_iva

Мнение от yani_iva »

здравеите на вси4ки, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!при мен нещата се полу4иха така защото аз много се притесних и загубих и говор и картина.а и за моята професия не се изисква ниски ниво на владеене на езика.Аз сьм химик по образование и това си и работя в един хим.завод.нивото което сме писали е 7/6а за сьпруга ми е 5/4 а на ан
гл.е 7/6,но на него не му зададе нито един вапрос на англииски.сега щте се запи6ем в Алианса и 6те 4акаме.на интервюто не ни достигнаха само 2 то4ки.сабрахме 66 от необходимите 68.успокояваме се с поговорката"ВСАКО ЗЛО ЗА ДОБРО" УСПЕХ НА ВСИ4КИ КОИТО ИМ ПРЕСТОИ ИНТЕРВЮ ,И ДА НАБЛЕГНАТ НА ВАПРОСИТЕ ЗА КВЕБЕК 4Е МНОГО ПИТА И ЗА ТОВА.нашата група от Варна ни пита много.УСПЕХ!!!
Аватар
piratus76
Обратна връзка:

Мнение от piratus76 »

смело напред! не се предавайте!
а какви въпроси ви задаваха за квебек
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

yani_iva написа:здравеите на вси4ки, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!при мен нещата се полу4иха така защото аз много се притесних и загубих и говор и картина.а и за моята професия не се изисква ниски ниво на владеене на езика.Аз сьм химик по образование и това си и работя в един хим.завод.нивото което сме писали е 7/6а за сьпруга ми е 5/4 а на ан
гл.е 7/6,но на него не му зададе нито един вапрос на англииски.сега щте се запи6ем в Алианса и 6те 4акаме.на интервюто не ни достигнаха само 2 то4ки.сабрахме 66 от необходимите 68.успокояваме се с поговорката"ВСАКО ЗЛО ЗА ДОБРО" УСПЕХ НА ВСИ4КИ КОИТО ИМ ПРЕСТОИ ИНТЕРВЮ ,И ДА НАБЛЕГНАТ НА ВАПРОСИТЕ ЗА КВЕБЕК 4Е МНОГО ПИТА И ЗА ТОВА.нашата група от Варна ни пита много.УСПЕХ!!!
Некви си 2 смотани точки :evil: , аз мислех че мн. искат химици :shock: , ама за 2 точки тоз човек се излага да неви пусне, как сте с вазраста да несте на по 40г. - че с този профил на право ме :noz: , поне едно е сигурно че втория пат сте минали 100%
Нема, нема току си $#% майката.
Описание на гейзер от прост човек
http://vbox7.com/play:c94fc5bb
Аватар
yani_iva

Мнение от yani_iva »

аз сьм на 30г.а мьжа ми е на 33г.не сме никак стари4ки.за професии,за вьзраст,за семеино полойение полу4ихме мах.то4ки но нали ви казах 4е с езика се запьнах яко от паника.имаме син на9г.на мен ми зааде вапрос "ЗНАЕШ ЛИ НЯКОЕ ХИМ.ПРЕДПРИЯТИЕ В МОНРЕАЛ?"-4е от каде да знам ,като отида и 6те го нау4а :lol: от нерви ме избива на смях
Аватар
yani_iva

Мнение от yani_iva »

na interviuto ne ni dadoxa nikakvi dokumenti ,daje ni vze 2-ta sertifikata za pari4kite a na nas ni dade 1br.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

това е проверка за мотивация, за да провери колко силно имаш желание да живееш в монреал и да работиш като химик там. Въпроса и бтв е бил много точен и май винаги го задават.
Представи си, ако си е помислила, че иска да заминете за Алберта :)
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола