Военните на помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
jadi

Военните на помощ

Мнение от jadi »

Получих ме си медицинските формуляри,но вътре имаше и един документ с който ни изискват допълнително още нещо и вижте какво:Occupation mr:94-01
mr. Description des taches d'emploie comme militaire 01-06.Кажете моля ви кадрова справка ли да си извади или в свободен текст да го напишем и да го заверим?И какви са тези цифри незнам :roll:
ge4e

Мнение от ge4e »

Искат описание на задълженията ви в армията. Най-вероятно числата означават че периода е от месец Януари 1994 г. до Юни 2001 г. Ние го пратихме в свободен текст с придружително писмо. Това че сме военни поне засега ни забави доста. Вече втори месец след ОК на медицински нямаме покана за визи. Пращайте тази информация за вас и дано по-бързо се развият нещата, че времето започва да лети.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Благодаря,аз се втурнах направо към поделението но и длъж. характериатика ще им изпратя за да не се наложи пак да ме мотата,ми той е бил 1994 школник :roll: Какво и е на армията неразбирам......а те дали са наясно с термини и длъжности :lol: Това беше в кръга на шегата :wink:
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Що ли неотиваме да си правим медицинските ми се занимавам с глупости :D
ge4e

Мнение от ge4e »

Я една на наум и право в Софето
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Ми да :lol: Ай сега и работа на личен състав ще отварят :D т.с.аз на тях им отворих за днеска :wink:
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Свободен текст на задачите ти в армията и нотариално заверено.
Публикувай отговор