и ние минахме успешно!Господина е много блягоразположен и даже се усмихна накрая!!!Бяхме доста притеснени,но се оказа че не е било необходимо беше по-лесно от колкото си мислехме.Пита за мотижацията,което е жажно.При нас точките трябаше да дойдат осноно от езици и мотиация така че акцента беше там.Мен ме пита и на англ и на френски,а конжоато само на френски,т.к той е с англ.гимназия.нямяше жъпроси за история и география,но пита например как си предстаям Монтреал?Дипломите,работата и осноните неща които си знаем...Успех на сички които им предстои!!!ако има ъпроси ще отгоарям
Наистина се чудя къде още да "закача" правилата на форума за да не бъдат така незабележими и подминавани.
А може би някои хора просто не са свикнали да обръщат внимание на каквито и да е правила?
Маги, честито и от мен на теб и на конжоато!
И започвайте да търсите френскоговоряща овца, че да му е по-лесно на агънцето на интервюто;)
Твой винаги, Смотльо:)
Аааа съжаляам за латиницата не бях обърнала фнимание и някои букфи не ми работят както забелязфате.Та да отгофоря на колегите за пореден път ако тофа ще им помогне някакси.Имаме максимум за езиците с изкл.на френския на конжуато и дфамата сме с фисше макар че моето "Прафо" пофече пречи от колкото помага.Аз казах че мечтата на жифота ми е да работя като продафачка и да раждам деца и той се престори че пофярфа...Иначе даже се и шегуфа на моменти.Поне с нас беше дружелюбен,опита се да се усмихне,накрая даже успя.А още ф началото се пошегуфа с мен когато му казах че стафам на 30 след 2 мес,той каза да и след 1 год на 31...ко да прафи и негофата не е лека...