Здравейте на всички.
Може ли някой да ми помогне с малко информация.
Имаме вече визи в паспортите до август,но не можем да летим до тази дата.Искам да ми удължат визата или евентуално да ми сложат нова виза до юли 2008.Сертификата за селекция ми е до септември 2008 год.
Сертификата ми е за Кебек.
Благодаря на всички предварително
УДЪЛЖАВАНЕ НА ВЕЧЕ ПОЛУЧЕНА ВИЗА
Re: УДЪЛЖАВАНЕ НА ВЕЧЕ ПОЛУЧЕНА ВИЗА
За съжаление имиграционната виза не може да бъде удължавана - трябва да влезнете в Канада преди да е изтекъл срока й, иначе я губите и трябва да почнете процедурата отначало. Срока на сертификата за селекция няма значение в случая.v2007 написа:Здравейте на всички.
Може ли някой да ми помогне с малко информация.
Имаме вече визи в паспортите до август,но не можем да летим до тази дата.Искам да ми удължат визата или евентуално да ми сложат нова виза до юли 2008.Сертификата за селекция ми е до септември 2008 год.
Сертификата ми е за Кебек.
Благодаря на всички предварително
Това което може да се направи е да дойдете до Канада за 2-3 седмици (преди да са ви е изтекли визите), да си активирате статута на канадски PR, след което можете да напуснете Канада и да се върнете отново през 2008.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Като човек, занимавал се през последните години с Американски визи и аз ще се присъединя към апела - опитайте да влезете в Канада преди да изтекат визите. Веднъж изтекла, за да се поднови визата трябва основанието за издаването й да се повтори отначало, т.е. да се кандидатства наново. Удължаване на визата се прави по принцип В страната, за която е издадена, а издаване се прави ИЗВЪН границите на държавата.
Това е -- успех!
Това е -- успех!
07.08.07-Документи Виена
27.05.08-Интервю
16.06.08-Отпечатъци ФБР
02.07.08-Документи Букурещ
16.07.08-ФБР сертификат
06.08.08-Баркодове
22.08.08-Медицински
18.09.08-ОК
06.11.08-Покана
01.12.08-Виза