НПМГ диплом WTF!?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
Amental
Обратна връзка:

НПМГ диплом WTF!?!?

Мнение от Amental »

знам че е малко тъп въпроса но няма кой да питам а до там намясто нямам време да ходя а пък и не ми се разправя с лелки....

Както и да е някой има ли представа дипломата от националната природо-математическа гимназия(НПМГ) като диплома от СОУ ли ще я признаят канадците??? Гледам пише профил това-онова но пък май не се води "професионална гимназия" :oops: :roll:
понеже конжуанката ми е с диплома от там а пък май докат завърши СУто има още време и май няма да чакаме до тогава ...

и ако се води като просто СОУ тогава 0 точки :? и при това положение ще има 0 точки и в АБСД графите със специалности?

а стажа и след като е близо година и половина в авторитетна фирма като специалност не играе предполагам?тоест не ги интересува какво е работила ?
:roll:

Мерси предварително за отговорите
ramone

Мнение от ramone »

Здравей Amental! Според мен дипломата от НПМГ си е диплома като от СОУ,но това не намалява шансовете Ви за успешна процедура!
Възможно е да я питат как е учила и работила едновременно,но ще и признаят стажа! Хубаво е да имате готов отговор на такъв въпрос!
Ако и пишете средно ниво на френски ще ти донесе 7 точки! Другите 53 точки трябва да ги набавиш ти! Това е минимума,защото винаги можете да и пишете по-високо от средното ниво за френски език!
Пък и не забравяй,че всяко малко конжуанче Ви носи допълнително 4 токи! :D А за венчилото говорихме вече! :beer: :wink:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

ramone написа: Възможно е да я питат как е учила и работила едновременно,но ще и признаят стажа! :beer: :wink:
Благодаря рамоне :)
Изглежда май наистина си прав че се води като най-обикновено СОУ :( и оттам 0 точки и за АБЦД специалност също 0 :? лоша работа......
Ако и пишете средно ниво на френски ще ти донесе 7 точки!
:shock: е как така седем
нали уж пише в теста :
6.7 Language (a) oral interaction in French 0 to 6

:?:
ramone

Мнение от ramone »

Аментал,не съм се изразил ясно извинявай! Имах в предвид за възраст 3 точки,за стаж една точка и за средно ниво на френски език 3 точки от 6 възможни! Така стават общо 7 точки!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Публикувай отговор