Баркодове

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
kalia

Баркодове

Мнение от kalia »

има ли някой да е пуснал документи до Букурещ през месец януари 2007 и да е получил баркодове????Защото ние пуснахме документи на 16.01 и на 17.01 бяха там, но досега нищоо......!?!? То остават няколко дни (5 за да сме точни) и изтичат 3 месеца.....и после какво, да им пишем ли.....??? :roll: :roll:
radost_var

Мнение от radost_var »

Пишете им без притеснения. При нас два пъти се губиха формулярите с медицинските и това много ни забави. Така, че смело им пишете.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Това за трите месеца вече неважи-миналата седмица писах писмо до Букурещ,а те ми отговориха да не се притеснявам,че са изтекли 3-те месеца,защото срока е удължен,но с колко неказват.....може и таксите за обработка да решат за снишат :wink:
Аватар
tasdevil

Мнение от tasdevil »

Здравейте,
ние също изпратихме документите си на 04.01.2007 г. и на 08.01. бяха в Букурещ. Чакамееееееееее и не знам до кога. Като охлювите са :x . Всеки ден си проверяваме кутията, но УВИ! Щом получим ще се обадим задължително. Дано да е скороооооооооооо
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде :))
интервю 06.12
riba_mech

Мнение от riba_mech »

Това за срока с апълни глупости. Пишете им тъй като те по закон (Закон за имиграцията) са ЗАДЪЛЖЕНИ да ви изпратят баркодовете в рамките на 3 СЕДМИЦИ!!!!!!
Това го пише и в инструкциите, които получих на самото интервю. Те не могат сами да си решат да си удължават сроковете. Не могат да издават каквото и да е решение или нови правила, тъй като биха противоречали на по-висш акт, което означава, че юридически няма стойност.
Това са въдици, за който се хване. Пишете им постоянно! Аз им пратих сума ти писма и най-накрая те ми отговориха. Не се страхувайте да си търсите правата - та вие сте си платили най-малкото за това!
Аз последния ден преди да ми изпратят баркодовете им пратих 3 писма и един факс и бях решила да ги тормозя, докато не ми пратят баркодовете, че постоянно ходех до пощата, имах кошмари заради тях:)

Успех и по-смело!
Търпението е за страхливците. :D
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Не е глупост,така ми писаха данемислиш че си измислям,че ние чакаме вече повече от 3 месеца:

Madame,

Suite a votre courriel, veuillez noter qu`on est en cours de donner suite preliminaire au demandes recues comme date postale le 20-30 decembre 2006.

Le d?lai de traitement des demandes pour recevoir la lettre d'accusee de reception avec le numero de dossier, est plus long qu'auparavant, et est maintenant evalue a trois mois ou plus.

Nous esp?rons que ces renseignements vous seront utiles et nous vous prions d’agr?er l’expression de nos sentiments distingu?s.

Bonne journ

Това е писмото което получих :roll:
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Ок,сега изпратих още едно....както не съм от лесните....но невярвам да се притесняват от това, че някой им изпраща незнам си какво :D Мисля, че дори правят:копи-пейст:))))))))))))))на всички по еднакво та да не се сърдим де :wink:
Asicka

Мнение от Asicka »

Не се ядосвайте!
Аз едва днес получих баркодове а документите ни бяха там на 29.12.2006.
Писмото е пуснато на 03.04.2007г.
Мисля че е рано да се притеснявате още .
А колкото до писането аз не съм спирала да им пиша обаче ми отговарят с общи фрази и толкоз.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Благодаря за успокоението,дано скоро приключим с графата -баркодове-еми ние сме последни :roll: Май ние ще трябва да сложим финиша,дано е по-скоро,че това чакане е ............................май повечето усетихме какво :madgo:
nadya marinova

Мнение от nadya marinova »

и ние още си 4акаме.пратихме документи на 29.01.Споко,ние сме на опашката.Досега не съм им писала.
kalia

Мнение от kalia »

има ли някой получил баркодове???Защо се бавят толкова........??? :(
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

Аз ce включвам в темата по скоро за статистиката, и ние чакаме БАРКОДОВЕ ,подали сме документи в Букурещ, 30 03 2007.
Мислех, че румънците ще заработят по-бързо ,но като гледам, подържат скорост на охлюв :?
Дано скоро имаме добри новини от пощтите :wink: .
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
nadya marinova

Мнение от nadya marinova »

и ние все още си чакаме.....който получи,да пише .
Lulu

Получени баркодове

Мнение от Lulu »

Здравейте!
За статистиката: Получих баркодове на 24.04.2007.
Документите са получени в Букурещ на 13.02.2007.

Дано и медицинските да дойдат по-бързо.

:)
kalia

Мнение от kalia »

Lulu НА ФЕВРУАРИ ЛИ СИ ПУСНАЛ ДОКУМЕНТИТЕ???? Защото ние сме ги пуснали януари, а още нямаме баркодове??
Публикувай отговор