Слава на Бог! Имаме си сертификати!
Слава на Бог! Имаме си сертификати!
Слава Богу, и ние си взехме интервюто (26.02.2004) след час и половина беседване с Мосю Ла Рю! Той е страхотен човек! Направи и невъзможното, за да съберем нужните точки. Мъжът ми се оплете много лошо с френския и му свалиха нивото на 3-4, а на мен ми даде 10-то ниво(бях писала 6-то). Аз като цяло не съм доволна от представянето ни, очаквах да мине по-гладко. Когато ме попита за мотивацията, аз започнах да му говоря обичайните неща: големи възможности, висок стандарт, сигурност и безопасност за децата (още нямаме деца). Той остана много ядосан. М. Ла РЮ мрази клишетата! Каза ми, че са му писнали такива заучени фрази и комплименти за Квебек. Тогава му казах, чи искам просто по-добър живот за семейството си - повече пари и да не се страхувам за децата си някой ден - престъпност, дрога и т.н. Тогава за почна да въвеждада нещо на лап-топа си. Помислих, че е писмен отказ. И така... досата време мина, изглеждаше намусен. И изведнъж каза на преводачката да ни даде да подпишем една декларация! Урааааа! Успехме. Бог чу молитвите ни!
Chastito
Chestito!!!!!!!!!!!
Povelawam wi byrza procedura. Ne biwa da se pritesnqwate ot towa, che ne ste otgowarqli idealno. Wavnoto e che ste wzeli sertifikata. Po-dobre klisheta i sertifikat, otkolkoto hubawi otgowori i SEKIRA!
Povelawam wi byrza procedura. Ne biwa da se pritesnqwate ot towa, che ne ste otgowarqli idealno. Wavnoto e che ste wzeli sertifikata. Po-dobre klisheta i sertifikat, otkolkoto hubawi otgowori i SEKIRA!
Благодаря !
Благодаря ви за хубавите пожелания, скъпи приятели!
Без този форум и без помощта ви не знам какво щяхме да правим! Сега вече имаме посока. В Канада сигурно ще е много хубаво, щом там отиват хора като вас.
Без този форум и без помощта ви не знам какво щяхме да правим! Сега вече имаме посока. В Канада сигурно ще е много хубаво, щом там отиват хора като вас.