Слава на Бог! Имаме си сертификати!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
jery
Обратна връзка:

Слава на Бог! Имаме си сертификати!

Мнение от jery »

Слава Богу, и ние си взехме интервюто (26.02.2004) след час и половина беседване с Мосю Ла Рю! Той е страхотен човек! Направи и невъзможното, за да съберем нужните точки. Мъжът ми се оплете много лошо с френския и му свалиха нивото на 3-4, а на мен ми даде 10-то ниво(бях писала 6-то). Аз като цяло не съм доволна от представянето ни, очаквах да мине по-гладко. Когато ме попита за мотивацията, аз започнах да му говоря обичайните неща: големи възможности, висок стандарт, сигурност и безопасност за децата (още нямаме деца). Той остана много ядосан. М. Ла РЮ мрази клишетата! Каза ми, че са му писнали такива заучени фрази и комплименти за Квебек. Тогава му казах, чи искам просто по-добър живот за семейството си - повече пари и да не се страхувам за децата си някой ден - престъпност, дрога и т.н. Тогава за почна да въвеждада нещо на лап-топа си. Помислих, че е писмен отказ. И така... досата време мина, изглеждаше намусен. И изведнъж каза на преводачката да ни даде да подпишем една декларация! Урааааа! Успехме. Бог чу молитвите ни!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Честито!!! Успех по-нататък!!!
Patrick

Chastito

Мнение от Patrick »

Chestito!!!!!!!!!!!
Povelawam wi byrza procedura. Ne biwa da se pritesnqwate ot towa, che ne ste otgowarqli idealno. Wavnoto e che ste wzeli sertifikata. Po-dobre klisheta i sertifikat, otkolkoto hubawi otgowori i SEKIRA!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Желаем ви успех и късмет по-нататък!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
jery
Обратна връзка:

Благодаря !

Мнение от jery »

Благодаря ви за хубавите пожелания, скъпи приятели!
Без този форум и без помощта ви не знам какво щяхме да правим! Сега вече имаме посока. В Канада сигурно ще е много хубаво, щом там отиват хора като вас. :)
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

...po-skoro slava na g-n La Rue :-)...4estito i mnogo uspehi za v bude6te!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
RealMan

Мнение от RealMan »

Наистина Бог ви е помогнал! Както и да е важното е че сте минали първия етап: интервюто! Успех!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Честито!

След успешното минаване на интервюто, следва вторият етап-Букурещ.

Успех в по-нататъшната процедура и се заредете със здраво търпение! :lol:
Заключено