И аз се опитвах, но не става от българската страница, а от страницата им за другите държави не може да се избере за стартова точка София...което ме наведе на мисълта, че не може от БГ.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Моят горчив опит с Френските Авиолинии е 3 пъти загубен багаж от Париж до Ню Йорк! Единият път нямаше топла храна и ядохме сандвичи при това студени Ако имате възможност ползвайте друг превозвач. Който и да е, само не Френски Не им се отдава явно въздухоплаването, хехе. Нищо че се имат за велика сила в самолетостроенето...
miti06 написа:moje vece vsicki bilete na AirFrance sa elektroni v Bg kazvam go s otgovornos
Сега и ако кажеш, че през сайта им става цена нямаш...
не виждам къф е проблема, ако имаш кредитна карта, макар и българска. за не повече от няколкко минути билета ще ти е на емайла и ще си го разпечаташ веднага.
toeст сега видях, че верно не става баси французите, нямат ни нещо доверие. Ама те и без това са много скъпи, 400 евро само до Париж. Виж на British няма проблем, може и от БГ да си купиш ел.билета , даже ми се стори и евтин, даде ми 670 Евро и то за двупосочен.
4000 евро за еднопосочен София-Монреал, за 2 възрастни+1 дете, няма да им дам даже и да ме сложат в джакузи в самолета, па ако ще и с мед да е пълно на тея от Бритиш
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
alkaponbg написа:4000 евро за еднопосочен София-Монреал, за 2 възрастни+1 дете, няма да им дам даже и да ме сложат в джакузи в самолета, па ако ще и с мед да е пълно на тея от Бритиш
Мафиот това цена за околосветско пътешествие с "Конкорд" ли е?