Питане за медицинските
Питане за медицинските
Искам да попитам дали някой направил медицински в периода 26-30.03. е получил резултат! Вече два пъти звъня в МОМ,но все ми казват,че не са готови! 

Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Здравей ramone,аз правих моите мед.на 28.03 и в петък ми се обадиха от МОМ ,да ми кажат ,че искат нова снимка,та в понеделник ще звъня в Грийнберг да питам кога да отида.Момичето което ми се обади беше учудено защото от този период когато аз правих мед.имало 8 човека които трябвало да правят нови снимки.Мисля си ,че щом не ти се е обадила досега би трябвало всичко да е наред с твоите мед.
Успех

ramone, ние медицинските ги на правихме на 23.03. На 04.04 се обадихме в МОМ и ни казаха, че още няма никакви резултати, а и е още рано , защото медицинските са ги били изпратили към Букурещ на 27.03. След което се обадихме отново на МОМ на 10.04 и ни казаха, че имаме ОК на медицинските от Букурещ на 03.04. Букурещ после изпращат изследванията във Виена и от там МОМ получава информация само, ако нещо не е наред и са необходими допълнителни изследвания.
Затова ако искаш след като им се обадиш на МОМ отново
ги питай, кога точно са изпратени изследванията към Букурещ, защото от там може да идва закъснението, а също така и кога и дали тези от Букурещ са изпратили изследванията за Виена. 
Затова ако искаш след като им се обадиш на МОМ отново

Arci & RobinHood,благодря Ви за отговорите!
Аз също направих медицинските на 28.03. в Грийнберг!
Знам,че по принцип от МОМ изпращат медицинските в Букурещ всеки петък,но може да има промени! Ако вече е във вторник,значи нашите са изпратени на 3.04.,което обяснява закъснението!
Аз също направих медицинските на 28.03. в Грийнберг!

Знам,че по принцип от МОМ изпращат медицинските в Букурещ всеки петък,но може да има промени! Ако вече е във вторник,значи нашите са изпратени на 3.04.,което обяснява закъснението!
ramone,ти кога звъня в МОМ? Тази седмица аз звънях първо в понеделник да проверя за резултатите и момичето там ми каза ,че е получила списък с резултати от 05-10.04,но тези от 28.03 ги няма и ми каза ,че ще им пише да ги пита защо не са и ги изпратили,и вече в петък към 10сутринта като и звъннах,тя ми каза ,че току що е получила имейл за доп. рентгенови снимки за 8 човека от този период,между които за съжаление съм и аз.Та би трябвало утре като звъннеш вече да знаеш резултата си.Поздрави!
Когато ходих да си плащам таксата за медицински,момичето ми каза да се обадя за резултатите към 12-13.04.! Когато се обадих на 12.04. ми каза,че не са готови и да се обядя пак на 17.04.! На 17.04. ми каза,че още не са готови и да се обадя на 23.04.!
Поздрави и на теб Arci!
Поздрави и на теб Arci!
ramone, ние минахме на 3 април медицинските. И на мен ми казаха да се обадя след около две седмици. Като се обадих, ми казаха, че било рано и трябвало да изчакам поне още няколко дена. Като се обадих отново, пак ми казаха, че нямали резултати. Явно нещо се бавят тази година...Накрая се отказах да им се обаждам. Днес, като прочетох темата, реших да им званна за пореден пъти се оказа, че имаме ОК от 16 април 

Току що се обадих и аз, мислех утре да го правя, но реших сега като прочетох предния пост, та и ние така, ОК имаме от 16 април, на ниво Букурещ, казаха ми че от тук нататък те не получават ОК от Виена, а само ако има нещо нередно ги уведомяват в МОМ. Попитах изрично, ОК е за всички -водещ и придружаващи.
Успех на всички чакащи
Успех на всички чакащи
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано