До пловдивчани: Ще ходи ли някой на сесията довечера?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Venko
Обратна връзка:

До пловдивчани: Ще ходи ли някой на сесията довечера?

Мнение от Venko »

Хей, хора, има ли някой , който ще ходи на информационната сесия довечера от 18 00 часа. Аз смятам да отида, но дали ще успея да стигна навреме не знам:)
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Аватар
ziezi

Мнение от ziezi »

Ами да ние!
Аватар
djohn3

Мнение от djohn3 »

Бях там, ама повечето хора там, май си нямаха и хал хабер за какво иде реч, а над 40% като чуха сумите на таксите и си хванаха пътя :D . Май-наистина не са останали хора в БГ, ако това са потенциалните кандидат имигранти :? .
Venko
Обратна връзка:

Мнение от Venko »

Здравейте. И аз бях там и мога да потвърдя думите на djohn3, не знам дали е съвпадение или не, но наистина доста голяма част от хората се изнесоха малко по малко след обявяването на таксите. Аз седях до 8 без 15 и тръгнах, много ли продължи след това. В общи линии човека обясняваше как протича самата процедура. НИщо ново не каза, искаше ми се да попитам кога ще е другата сесия, но имаше двама души, един мъж и една жена с проблеми по документите и говореха с него защо така се получава и не ми се искаше да ги прекъсвам. Ако някой който е останал до край е чул нещо ново , ще е добре да сподели. :lol:
DCS Виена: 28.12.2006
Интервю: 22.08.2007
Док Букурещ: 05.09.2007
Баркодове: 09.10.2007
Направени медицински: 09.11.2007
О.К. Медицински: 23.11.2007
Покана за визи: 09.01.2008
Визи: 29.01.2008
В Канада:29.02.2008
Dimitrova

Мнение от Dimitrova »

Къде ще се проведе презентациятя,че не съм нмого сигурна :roll: ?Иначе и ние ще сме там.
:lol:
Аватар
krassy
Обратна връзка:

Мнение от krassy »

и аз бях там, даже на първия ред :-) Записал съм цялата конференция на аудио, но общо взето нещата бяха същите като на сайта, с изключение на въпросите, повечето от които започваха с "подал съм документи еди кога си...", явно имаше доста от хората напред с материала, при все че аз сега попълвам документите, имаше и водолази на интервю следващия месец, абе добре мина на мен ми хареса, макар че той канадеца очевидно се занимаваше с организирането на презентации и на някои въпроси очевидно се затрудни и каза пишете на майла и така. А пък, че повечето хора не се бяха потрудили да видят в сайта първоначално от чисто любопитство дет са вика за такси и т.н. така си беше. Но и мисля, че никой не очаква от канадците да ни приемат безплатно нали :-)
Аватар
piratus76
Обратна връзка:

за сесиите

Мнение от piratus76 »

хора, аз не съм бил на последните сесии в пловдив и в софия, но бях на последните две във варна. първата /от двете/ беше миналата година. залата пръщеше по шевовете от народ. на последната-януари тази година имаше не повече от 1/3 от предишната. не знам какво става, но май хората наистина са хванали пътя за европа: кой при близки и познати, кой, че му е по евтино. от друга страна господин Ги Нюлен в доклада си /относно сесиите и интереса в БГ/ пред посолството ще запише, може би, че има спад в интереса. това от една страна е хубаво /ако е така/. вярно че има и такива които отиват само за да си сверят часовниците и след като чуят за таксите излизат от залата. по лично мое /и не ангажиращо никой/ мнение тези хора от канада ще трябва да предложат някаква алтернатива на отварянето на границите за европа. защото всики ще предпочете да е в европа - хем по-близо, хем по-евтино. но това си е само мое мнение.
всичко това не трябва да ни успокоява!
а сега залягайте на четене :wink:
късмет на всички от майската сесия
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

krassy написа:и аз бях там, даже на първия ред :-) Записал съм цялата конференция на аудио,
е сега остава само да вземеш и да го качиш това аудио :D :beer:
Аватар
krassy
Обратна връзка:

Мнение от krassy »

dobra idea e tva -- kam 35MB e v .wav zna4i da re4em kam 3.5MB v mp3 ne6to takova. mislq 4e e izklu4ena opciqta za upload na files v toq forum oba4e... ili gre6a?
Аватар
Amental
Обратна връзка:

Мнение от Amental »

ако ти трябва хостинг ми го прати на меил amental@mail.bg

имам ФТП ,ще го метна там и после ще сложа линка тук в темата

:)
Аватар
krassy
Обратна връзка:

Мнение от krassy »

http://picasaweb.google.com/krassykrast ... 5225582626

Това е въпросната конференция в Пловдив -- качеството е такова, каквото е, в полеви условия толкова :) Първите 30сек са настройка на микрофона, така че не се смущавайте да превъртите лентата напред. :-) На слушалки се чува добре, все пак има и известна компресия, но се надявам да е полезно за тия, които се интересуват и не са имали възможност да присъстват! Успех и ако има питанки задавайте...
Публикувай отговор