имам следното питане към вас. Предстои ни следващия месец да пътуваме за Монреал. Та въпросът ми е свързан с медицинските застраховки. Как е по-добре да постъпим! От тук ли да си направим или след като пристигнем? Споделете от кои компании сте доволни и има положителни отзиви. За мен е важно да зная, тъй като със сигурност ще ми се наложи да ползвам медицинска помощ през първите месеци преди да ми е излезнала здравната карта.
Ние сме ползвали услугите на QBE. Застраховахме се от България.
Тя е международна компания и после си платиха за каквото трябваше, но не беше здравни услуги, но имаше такива клаузи в застраховката.
Пътувахме за друга провинция обаче, където здравните услуги не са проблем след първия месец.
7George написа:Ние сме ползвали услугите на QBE. Застраховахме се от България.
Тя е международна компания и после си платиха за каквото трябваше, но не беше здравни услуги, но имаше такива клаузи в застраховката.
Пътувахме за друга провинция обаче, където здравните услуги не са проблем след първия месец.
Само дето са платени иначе няма проблем То и в Кебек и тук в Онтарио няма грижи като плащаш
имам следното питане към вас. Предстои ни следващия месец да пътуваме за Монреал. Та въпросът ми е свързан с медицинските застраховки. Как е по-добре да постъпим! От тук ли да си направим или след като пристигнем? Споделете от кои компании сте доволни и има положителни отзиви. За мен е важно да зная, тъй като със сигурност ще ми се наложи да ползвам медицинска помощ през първите месеци преди да ми е излезнала здравната карта.
Благодаря предварително за съдействието!
аз слкючих в Евро инс и AXA assistance (някаква френска компания е). Покритие 30 000 $ струва 65 лв за два месеца.
Allianz Bulgaria и Elvia Assistance...покритие 25 000 EURO, за 6 месеца 332.88 лв.
При мен беше ръководещо не цената а надеждността на компанията и застраховкато която сключвам.
Впечетления нямам, надявам се и така да си остане
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
za пътуването за 2-3 дена си направете в Бг, а каото дойдете тук в тукашна компания. Щоото ако стане нещо не дай си боже, после има да ги гоните в БГ да ви върнат парите.
Абе връщали са ни парите от България, ама не помня точно коя компания беше. И не беше голяма сума все пак. Ама на никого нищо не мога да гарантирам. Едва ли някой може и за канадските компании да гарантира.
Дайте си точните дати на пътуване и възраст на пътуващите и ще ви дам quote от Канадска компания (след дълги проучвания тя излезе най-евтина и сигурна).
Пишете или тук или на емайл - ЛС избягвам да чета
bgmontreal написа:Дайте си точните дати на пътуване и възраст на пътуващите и ще ви дам quote от Канадска компания (след дълги проучвания тя излезе най-евтина и сигурна).
Ще пътуваме на 26май от София с чехите. Аз съм на 30г. , съпругът на 40.
bgmontreal написа:Дайте си точните дати на пътуване и възраст на пътуващите и ще ви дам quote от Канадска компания (след дълги проучвания тя излезе най-евтина и сигурна).
Ще пътуваме на 26май от София с чехите. Аз съм на 30г. , съпругът на 40.
Очаквам предложението ти.
Ако си подадете документите за медицинска карта веднага, то месец май ще ви се брои за един месец и оставате само 68 дни без провинциалната застраховка. Толкова ви трябва значи частна за да сте покрити.
За вас двамата цената за тоя период е 217.60 канадски долара, само за вас е 108.80.
bgmontreal написа:Ако си подадете документите за медицинска карта веднага ...
Изчаквателния период тече от момента на кацане, а не от момента на подаване на документите. С други думи - няма значение кога ще ги подадат тия документи.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
bgmontreal написа:Ако си подадете документите за медицинска карта веднага ...
Изчаквателния период тече от момента на кацане, а не от момента на подаване на документите. С други думи - няма значение кога ще ги подадат тия документи.
все едно - не иска 90 дни а само дните до 1 август