Въпрос за допълнителни док. до Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
arci

Въпрос за допълнителни док. до Букурещ

Мнение от arci »

Здравейте,на етап чакане на резултати от медицински съм,но днес получих писмо от Букурещ,в което са ми изпратили един лист,на който са изписани,сертификат за развод,сертификат за раждане,акт за смърт и др.(предполагам доста от вас са получавали този лист),та на мен ми е сложена отметка на сертификат от полицията,но което е най учудващото дописано е с химикал-Германия :( ,а аз никога не съм посещавал тази страна.Свидетелство за съдимост от България съм изпратил,в формулярите никъде не съм посочвал Германия та се двоумя какво да направя.Ще съм благодарен ако ме посъветвате нещо.
Поздрави.
Аватар
dog

Re: Въпрос за допълнителни док. до Букурещ

Мнение от dog »

arci написа:Здравейте,на етап чакане на резултати от медицински съм,но днес получих писмо от Букурещ,в което са ми изпратили един лист,на който са изписани,сертификат за развод,сертификат за раждане,акт за смърт и др.(предполагам доста от вас са получавали този лист),та на мен ми е сложена отметка на сертификат от полицията,но което е най учудващото дописано е с химикал-Германия :( ,а аз никога не съм посещавал тази страна.Свидетелство за съдимост от България съм изпратил,в формулярите никъде не съм посочвал Германия та се двоумя какво да направя.Ще съм благодарен ако ме посъветвате нещо.
Поздрави.
Може да са сбъркали мястото на отметката. Трябва да се свържеш тях и да ги питаш.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

Да са объркали мястото на отметката може, ама да се объркат и да допишат с химикал и страната /Германия/ малко странно ми се вижда. Трябва обаче наистина да им се обадиш за да разбереш за какво става въпрос. Може да е съвпадение на имена и куп други неща.
arci

Мнение от arci »

Благодаря ви за отговорите Dog,Bubi :) днес ще им пусна имейл и факс,пък ще видя какво ще ми отговорят,ако трябва ще вадя това свидетелство ,но направо не виждам смисъл при положение ,че никога не съм ходил в Германия.
Поздрави :wink:
ramone

Мнение от ramone »

Арси,ако имаш престой по-вече от 6 месеца в чужбина може да са объркали името на държавата в която си бил и за която ти искат сертификат от местната полицията!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
arci

Мнение от arci »

Здравей ramone,там е работата ,че не съм живял в чужбина,даже не съм и ходил в Германия,днес им писах имейл ,ще видим какво ще отговорят :wink: Поздрави
ramone

Отговор от Букурещ

Мнение от ramone »

Здравей Арси! Искам да те попитам имаш ли отговор на запитването т в Букурещ относно искания сертификат от полицията в Германия?
arci

Мнение от arci »

Здравей ramone :lol: получих отговор в първия работен ден след Великден,станало е недоразумение,пишеха ми ,че не е нужно да изпращам такъв документ,накрая ми желаеха приятен ден и така :wink: Успех в процедурата и да се надяваме,че към края на месеца ще ни дойдат поканите за визи :wink:
Поздрави!
ramone

Мнение от ramone »

Арси благодаря за пожеланието! Успешна процедура и на теб! :thumbsup:
Публикувай отговор