Успешно интервю на 24.02.2004

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
AleksandrAI

Успешно интервю на 24.02.2004

Мнение от AleksandrAI »

И ние най-после минахме това прословуто Интервю при monsieur La Rue. Без никакви проблеми.
Човека е супер. Много готин. И незнам откъде му е излезнало лошо име.
Ето и малко инфо:
Аз висше Компютърни системи, работа по специалността от 4 години, френски 6 и 7, английски 6 и 6. На 30 години
Жена ми висше Икономика, работа по специалността от 4 години, френски 6 и 6, английски 6 и 6. Под 30 години :-)
Женени от 2 месеца :-)
Това е. Продължаваме напред........
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

Успех от тук нататък! Аз самата никога не съм твърдяла, че не е готин, но мен ме поизмъчи, декември месец :) май сега януари е по ларж :)
dora

Мнение от dora »

Chestito i uspeh po patja !!!!!!!!!
Imam obache edna zabelezka ! Infoto za protichane na intervjuto e nishtozno malko.Razbrahme samo za vas,kakvi ste ,shto ste !Nikakva informacia za samoto intervju,kakvi sa bili vaprosite,kak se e darzal i drugo podrobnosti,koito da polzvat drugite sled vas! Vse pak intervjutata ne svarshvat s vasheto minavane !Badete polezni na sledvashtite ,kakto i tezi predi vas sa bili polezni! Nali za tova e tozi FORUM ???????????I nali sa tova sme sanarodnici,...............i nai -veche hora !
Uspeh natatak v procedurata!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Поздравления за успешното интервю!!! Успех по-нататък!!!
Hrisi
Обратна връзка:

Мнение от Hrisi »

Честито Александър,
Мерси и за инфото :D
Между впрочем,вчера се сетих, че сте на интервю и чаках да напишеш нещо :D
Чудно защо не те виждам online в ISQто от доста време?
Желая ви успех напред!!!!
Хриси
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

dora написа:Chestito i uspeh po patja !!!!!!!!!
Imam obache edna zabelezka ! Infoto za protichane na intervjuto e nishtozno malko.Razbrahme samo za vas,kakvi ste ,shto ste !Nikakva informacia za samoto intervju,kakvi sa bili vaprosite,kak se e darzal i drugo podrobnosti,koito da polzvat drugite sled vas! Vse pak intervjutata ne svarshvat s vasheto minavane !Badete polezni na sledvashtite ,kakto i tezi predi vas sa bili polezni! Nali za tova e tozi FORUM ???????????I nali sa tova sme sanarodnici,...............i nai -veche hora !
Uspeh natatak v procedurata!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не се безпокой. Това беше само за да информирам. А самото интервю и не само него ще го опиша в близките дни.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито! :D
Желаем ви успех по-нататък и бързи визи!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Botzo

Мнение от Botzo »

Отварям днеска и гледан 3 различни теми за взети успешни интервюта.
Честито .........
Заключено