По-евтините полети от Европа до Канада и обратно!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

По-евтините полети от Европа до Канада и обратно!

Мнение от rorcho »

Привет скъпи съфорумци :D

Преди няколко дена отидох в USITCOLORS (доста популярна фирма в студентската средa www.usitcolours.bg ) за да разуча полети до Канада. Доста хора във фирмата не са на ти с полетите до тази дестинация но момичето ,което ме обслужва ми даде един доста интересен site ! Компания, която предлага по-евтини полети, билетите се купуват само чрез INTERNET, компанията предлага дестинации само до Англия, Франция, Щатите и Канада. Презпокойно може да се отиде до Лондон с някоя друга компания а после да се лети с FLYZOOM. VN-London - 120 евро 8)

Някога, някой ползвал ли е такъв тип компании, които напоследък в Европа стават доста популярни. 8)

Ще ми е интересно КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ !!!!! :roll:

www.flyzoom.com/

От Варна излитат самолети до London и кацат на летище Gatwick а от там чрез FLYZOOM може да се лети до Calgary и други места в Canada удобно е за варненци :D :D :D

Be happy !
Alina

Мнение от Alina »

www.flyzoom.com е сайта, но фирмата е всъщност ZOOM Airlines.

Аз съм летяла с тях. Никаква разлика при кацане - излитане сравнено с другите компании. Супер са си, сигурни, добро обслужване, прилична храна. Само изискванията им за багажа са малко кофти - мисля бяха общо 20 кг на човек, а не 2 х 23 кг, и ръчния беше мисля само 5 кг.
А, да - и редовно си излитат със закъснения - то това 40-50 минути го нямат за нищо.
Последно промяна от Alina на Съб Апр 14, 2007 6:08 pm, променено общо 2 пъти.
Alina
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

Че то кой не излита със закъснение?! Аз като пътувах насам, Air Canada излетяха с близо час закъснение... дето се вика, това да ти е проблема :wink:
Не крадете! Правителството не обича конкуренцията!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Wow, много малко багаж... :(
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Публикувай отговор