otkaz na tyristicheska viza za rodnina

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
borisp

otkaz na tyristicheska viza za rodnina

Мнение от borisp »

zdraveite,
interesuva me kakvi sa vazmojnostite i prozedurite za objalvane na otkaz na tyristicheska viza?
niakoi ima li opit? pravil li go e?
s kakav rezultat?
blagodaria

[quote="borisp"]здравейте,
интересува ме какви са възможностите и процедурите за обжалване на отказ на туристическа виза?
някои има ли опит? правил ли го е?
с какъв резултат?
благодаря[/quote]
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Опитахме, не стана. Чакат се 6м, обмисля се защо са го/я/ги резнали, пооправят се нещата, ако е възможно и се подават документи пак.

Имиграционните им закончета са много шибани. Пр. ако имаш виза, но граничния полицай те спре, не можеш да поискаш адвокат. Направо те натоварват на самолета и обратно...

Ако успееш да ги изпързаляш - пиши да се поучим!

:beer:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Аватар
Koko

Re: otkaz na tyristicheska viza za rodnina

Мнение от Koko »

borisp написа:zdraveite,
interesuva me kakvi sa vazmojnostite i prozedurite za objalvane na otkaz na tyristicheska viza?
s kakav rezultat?
blagodaria
borisp написа:здравейте,
интересува ме какви са възможностите и процедурите за обжалване на отказ на туристическа виза?
с какъв резултат?
благодаря
Доколкото знам процедура за обжалване на отказ няма, остава варианта да се опитва отново.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
dog

Re: otkaz na tyristicheska viza za rodnina

Мнение от dog »

borisp написа:zdraveite,
s kakav rezultat?
blagodaria
borisp написа:здравейте,
с какъв резултат?
благодаря
Кандидатства пак и показва че има достатъчно пари, има си минимум средства на ден които трябва да напишеш в молбата за виза. Примерно парите за билета ги слагаш за 2 дена в банката и си вадиш документ, в молбата пишеш че ще останеш само 20 дена, виза за по-малко от 6 месеца не издават.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
tini

Мнение от tini »

Ако има отказ би трябвало да има писмо с мотива за отказа.Вижте какъв е отказа и след време пак пробвайте.Моя позната също първия път й отказаха,но сета вече е в канада на гости.Успех!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
dorinado

Мнение от dorinado »

Издават визи и за три месеца, не само за 6м., така 4е няма гаранция за колко ще е.
Публикувай отговор