Сладурчета, които сте ТАМ - не се канадейте....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

c200 написа:
Dessita написа:Добре де, Bily T , та нали форума е за да ми помага!???!!!Явно е, че нямам особено много време да се ровя в Internet. Дайте ми името или сайт на Пожарната в Монреал!
Обикновено на такива спешни като теб им тегля по една наум за всеки използван препинателен знак и отминавам, оба4е ко ми става днес не знам.
The Lord works in mysterious ways. :twisted:
Ц200, мойте уважения! Първо, защото защото теглиш по една на ум на такива като Деситчето и второ, защото си тръгнал да помагаш! Великденско настроение сигурно...

:beer:
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Леля Екимка написа:Десита, от известно време наблюдавам твоите теми - от чисто любопитство...
Имай предвид, че всички сме минали по твоя път, така че определения като това в заглавието ти не са особено подходящи и това, в случай че желаеш да ти се помогне...
Ние разбираме че ти нямаш време да се ровиш, но по какво позна, че останалите имат такова, за да ти свършат работа?
Приеми го като градивна критика, щото не обичам да се заяждам...
Оххх, мерси лельо Екимке :lol:
Аз пък ще се заям с Десита, щото пък не обичам някой да ми се прави на голямата работа.

Деситке, ти си печена явно, ама всичко това, може с няколко клика да се намери в Гуглето, чичко Гугъл всичко си казва.
Я вземи се поразтърси малко, интелигентен човек си - и мъж ти и той, висши образования, езици.
Айде, и наслука.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Неразбрах обаче...кой се канадее и защо реши, че е така :roll: Ако си мислиш, че интервюиращия ще го впечатлиш с разпечатани оферти за работа от разни сайтове жестоко се заблуждаваш :lol: А,забравих...питай него с какво помага Българската църква на емигрантите-нали и това те вълнуваше-незнам дали раздава хляб и чорба...но е възможно :D
Аватар
some

Мнение от some »

bateto

Мнение от bateto »

Деси прочете ли сега отговорите на новите поканатчени българи.Прави ли ти впечатление колко злоба лъха от тях.Та да знаеш от мен друг път не дей да питаш,оправяй се сама ,ако не искаш да те наврат на кучето в гъза.Тук дето пишат по вечето са Чичковци Величковци и за да им станеш симпатична трябва да им олижеш задните части,ама да не ти пука,само не им слизай до нивото.Успех.
Dessita

Мнение от Dessita »

Мерси - взимам си бележка за всичко и ще съм по-скромна ...Да, вие всички сте по-напред, но един ден....последните ще бъдат първи!
В очакване на Годо...
ilka

Мнение от ilka »

Dessita написа:Мерси - взимам си бележка за всичко и ще съм по-скромна ...Да, вие всички сте по-напред, но един ден....последните ще бъдат първи!
Родил ли си се праз, РОЗА няма да станеш!
Хубаво е човек да се замисля малко преди да говори :roll:
пак сме тук :-)
Dessita

Мнение от Dessita »

КРИЛАТА ЛАТИНСКА СЕНТЕНЦИЯ ГЛАСИ: АКО СИ БЕШЕ МЪЛЧАЛ, ЩЯХА ДА ТЕ ПОМИСЛЯТ ЗА ФИЛОСОФ...ХАЙДЕ, МИР И ЛЮБОВ И ЩЕ СИ ДЪРЖА ЕЗИКА ЗАД ЗЪБИТЕ И РЪЧИЧКИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ КЛАВИАТУРАТА...
В очакване на Годо...
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Май ще е най-добре :lol:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Dessita написа:КРИЛАТА ЛАТИНСКА СЕНТЕНЦИЯ ГЛАСИ: АКО СИ БЕШЕ МЪЛЧАЛ, ЩЯХА ДА ТЕ ПОМИСЛЯТ ЗА ФИЛОСОФ...ХАЙДЕ, МИР И ЛЮБОВ И ЩЕ СИ ДЪРЖА ЕЗИКА ЗАД ЗЪБИТЕ И РЪЧИЧКИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ КЛАВИАТУРАТА...
Ай сакън! После на кой ще размахваме поучително пръст!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Dessita

Мнение от Dessita »

С какъвто аршин съдите, с такъв ще съдят и ВАС!
В очакване на Годо...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Dessita написа:С какъвто аршин съдите, с такъв ще съдят и ВАС!
Виж сега, това е просто форум - повечето сме настроени шеговито или строго поучително, защото има доста заблудени хора в България по отношение на тукашната действителност.

Мен лично ако почнат да ми цитират библейски мъдрости и християнски ценности на отговори свързани с имиграцията в Канада ... ами просто умирам от смях. Представи си, че не всички изповядваме този християнски морал - т.е. недостойни сме за твърдия ти отпор. :wink:

Иначе форума може да бъде и готин - стига да му влезеш в лексиката и "душевността" :beer: :beer:
Dessita

Мнение от Dessita »

Опитвам се да вляза в крак!
В очакване на Годо...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

jadi написа:Ако си мислиш, че интервюиращия ще го впечатлиш с разпечатани оферти за работа от разни сайтове жестоко се заблуждаваш :lol:
:shock: А ти откъде знаеш със сигурност от какво се впечатляват интервюиращите ?!? Десита, точно така трябва да направиш, разпечатай обяви за работа от канадските сайтове - monster.ca, workopolis.com и jobboom.com. От същите сайтове има и статистики - какви са средните заплати за дадена професия, можеш да видиш и грубо в кой град колко се търси дадена специалност и т.н. Не само за пред интервюиращия, но и за самата теб е хубаво да имаш тази информация.
Dessita

Мнение от Dessita »

Абсолютно си прав, трябва да съм подговтвена!Best regards! :)
В очакване на Годо...
Публикувай отговор