Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bateto написа:...но уви останах доста разочарован ,освен сомалийски бежанци,студенти от конго и няколко наркодилъри които се опитваха да ми прибутата вълшебните си треви не ми направи нищо друго по различно впечетление от подземния живот на метрото познат ми от преди 5 години...
Да бе, ние не сме се возили не метро и ти повярвахме веднага :wink: Наркодилъри, хехе (че даже и в множествено число, не е бил само един ми няколко) :rotfl: :rotfl: :rotfl: И извинявай как позна че студентите са от Конго, а не от Нигерия например - говориш ги африканските диалекти свободно или кво :P
bateto

Мнение от bateto »

добре де ,не нарко дилъри,а нарко пласьори на дребно.явно са били от различни бригади ,щото единия ме зарибяваше с камъче,а другия ми предлагаше хапче-пчеличка.
survivor

Мнение от survivor »

Бате бате, те баровците само в тирове се возят :lol: На грешното място си тръгнал да ги търсиш :wink:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Аз ще допълня батето. Виждал съм с очите си на ул. Stanley срщу входа на YMCA точно в центъра на Монтреал, там входа на метрото има дълаг коридиор. По този коридор има седяащи по земята просяци, групи с 5-6 афро-канадци които гледат странно минаващите и си шушукат нещо, сергии на маси точно като в БГ под колоните на бившия магазин Валентина. На тези сергии се продават какви ли не боклуции. По земята на коридора боклуци, вестници, пластмасови чаши.
Ако вие на това му казвате баровска обстановка кадето се разхождали баровци с костюми аз предпочитам да си нямам нищо общо с тези баровци.:)
Последно промяна от hullboy на Нед Апр 08, 2007 1:25 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Bate, явно има6 доста тъмен балкански вид след като на мен за 3 години докато бях судент нито веднъж не са ми предлагали хап4е п4ели4ка, а може би е трябвало - 6тях да стигам по-бързо до лекциите :lol: А костюмари 6те види6 по метрото, особено в пиковите 4асове - те оба4е са дребни държавни 4иновници ( не знам за6то отъждествява6 костюмар с баровец :? )
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
bateto

Мнение от bateto »

а ,аз не отъждествявам,само цитиирам едни други дами които отъждествяват.за справка върни се по нагоре по темата и ще разбереш за какво иде реч.общо взето нещата се въртят за избиване на комплекси и се споменават разни баровци костюмари за де не си помислиш ,че като се возя на метрото съм цървул,има и цървули с вратовръзки. :wink: предполагам разбийш за комплексизма. :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

hullboy написа:Аз ще допълня батето.
Хълц, вие с батето така се мазните един на друг в последно време че имам чуството че ше си метнете по една тутурутка един на друг ако се видите някой ден :rotfl:
bateto

Мнение от bateto »

не се коси,ние се знаем отдавна колко тежим и нема нужда да се мазним един на друг и да си мятаме тутурутки :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Виж сега бате, няма нищо срамно във вашата любов, особено тук в Канада :lol:
bateto

Мнение от bateto »

айде пусна ни се приказка .женурята ,ако ни разберат ще ни отрепат. :o
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

С батето имаме богат и дълъг житейски опит. Видяали сме и сме взели от живота и преди 89 и след 89 година.

Когато става дума за реалистична преценка кои са в метрото и кои не са, с батето имаме сходно виждане.
Ние като по прости предпочитаме да си седим в колите с климатика с някоя девица вместо в метрото при баровците с костюмите.:)
beckythomas9

за гр. транспорт и колите

Мнение от beckythomas9 »

Понеже някои от пишещите са прекалено изискани и не могат да понасяте миризмата в метрото, интересно ми е как ви се отразява миризмата навън? Защото колкото повече хора ползват собствен транспорт, толкова повече се умирисва околната среда от отпадъчните газове на автомобилите. Или това не ви интересува?
Това за частните самолети, Hullboy, кой точно го практикува? Парис Хилтън?
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Щели да отварят площадки за частни самолети пред Костко и Доларама. :rotfl:
Let it go...
dr.oh.boli

Re: за гр. транспорт и колите

Мнение от dr.oh.boli »

beckythomas9 написа:Понеже някои от пишещите са прекалено изискани и не могат да понасяте миризмата в метрото, интересно ми е как ви се отразява миризмата навън? Защото колкото повече хора ползват собствен транспорт, толкова повече се умирисва околната среда от отпадъчните газове на автомобилите. Или това не ви интересува?
Не само тя драги..има и по близки до нас..този транспорт не е толкова рядко явление тук :wink:
beckythomas9

Re: за гр. транспорт и колите

Мнение от beckythomas9 »

dr.oh.boli написа:
beckythomas9 написа:Понеже някои от пишещите са прекалено изискани и не могат да понасяте миризмата в метрото, интересно ми е как ви се отразява миризмата навън? Защото колкото повече хора ползват собствен транспорт, толкова повече се умирисва околната среда от отпадъчните газове на автомобилите. Или това не ви интересува?
Не само тя драги..има и по близки до нас..този транспорт не е толкова рядко явление тук :wink:
Аз съм от женски пол; ако досега не е станало ясно, да изясня. И все пак ми е интересно, кои са тези, които си купуват частни самолети и предпочитат да летят с тях? От моите близки и познати няма такива, сигурно затова не съм чувала.
Заключено