Декларация от преподавател...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Dessita

Декларация от преподавател...

Мнение от Dessita »

Déclaration d’un candidat ou d’une candidate exerçant la profession d’enseignante au préscolaire, au primaire ou au secondaire
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... cs/D19.pdf
Хей съмишленици, вярващи в себе си!!!!!!!!!!!
Моля ви дайте ми повече разяснения за тази декларация. Аз лично я попълних - завършила съм СУ "св. Климент Охридски" - педагогически профил - Богословие, дори съм представила документи за стаж. Рових се малко в тяхното Министерство на образованието - MELS, но нищо конкретно не разбрах. Предстои на мен и съпруга ми интервю - 24.05.2007 - 11н00 - в х-л Радисън ..Дали не сгафих, подписвайки тази декларация? Имам и други образования и работя друго, но пусто нали исках да се покажа в най-добрата си светлина - колко мога, знам, умея...
Последно промяна от Dessita на Вто Мар 27, 2007 9:01 am, променено общо 1 път.
Аватар
dog

Мнение от dog »

Според мен не е лошо че си я попълнила, а напротив добре е. В Квебек постоянно има недостиг на преподаватели, така че това е + за теб. Има училищни комисии към които може да работиш като заместник даже преди да си взела задължителните изпити за преподаване. Успех
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Dessita

Мнение от Dessita »

Dog, vive българската общност в Montréal!!!! Имам различни планове за развитието си в Québec;дори и ако ми се наложи да събирам снежинки...Благодаря за оптимизма, който ми вля!
nikito

Мнение от nikito »

щом имаш педагогически профил тогава според изискванията на квебек трябва да попълниш тази декларация с която се потвърждава, че ще преподаваш след като си получила съответното разрешение.

ако не беше я подписала щяха да ти я поискат при всички случаи щом в дипломата ти е упоменато, че имаш педагогическа правоспособност, или преди интервюто или на самото интервю
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

На мен пък никой не ми е искал да подписвам подобна декларация...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
nikito

Мнение от nikito »

Лелъо Екимке,
Ти си със специален статут,,,,,, :lol:

щом те видят, раэбират колко си добричка и минаваш без такива "дюкименти"
Публикувай отговор