вив' ле Кебек!!!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
вив' ле Кебек!!!
може скоро да ни се наложи да се местим при вас ако продължавате да шампионирате клаузата на западната цивилизация:
още...
още...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
"We were afraid that many people would arrive with a bags on their head, with a Darth Vader mask on the head, with a Halloween costume ... and cause some trouble, refuse to remove the mask," Denis Dion, a spokesman for the chief electoral officer, told reporters.
Ей на това му викам аз Quebec way
Ей на това му викам аз Quebec way

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
-
Аз като 4ух в на4алото на седмицата, 4е 6те им позволяват да гласуват забулени, ако са придружени, мислех да метна и аз един пи6кир на главата - ей така да се избъзикам, да видя какво 6те стане
Много се радвам, 4е са си променили ре6ението - няма да се правим на паля4овци, я...

Много се радвам, 4е са си променили ре6ението - няма да се правим на паля4овци, я...

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Аз пък си мисля че едва ли някой от мюсюлманската общност изобщо е имал претенции за това. Тези с покритите лица са толкова рядка гледка в Монреал, че направо ми изглежда смешно да го дъвчат толкова този несъществуващ проблем. Ама пак така - кебекарите си разиграват хипотетични ситуации и си се самонавиват. Не че имат повод. Те в онова забутано село Еруксвил, в който имигрант едва ли са виждали освен по телевизията, цял криминален код измислиха за да се справят с "тълпите имигранти". Зътърчал се някой имигрант да ходи при тях, още повече пък да си пребива жената с камъни. Повечето мюсюлманки в Монреал и косите не си покриват, не можеш да ги познаеш.
Аз пък ще взема да се изнеса в Торонто. Днес се върнах оттам и ми направи впечатление големият брой смесени двойки (най-често жълти с бели). Направи ми впечатление, защото в Квебек е много по-рядко явление. Това за мен определено е признак че в Торонто са по-развити в социално отношение.
Аз пък ще взема да се изнеса в Торонто. Днес се върнах оттам и ми направи впечатление големият брой смесени двойки (най-често жълти с бели). Направи ми впечатление, защото в Квебек е много по-рядко явление. Това за мен определено е признак че в Торонто са по-развити в социално отношение.
За мен не е признак, кои е развит повече в социялно отношение, но разбирам какво искаш да кажеш.survivor написа:... ми направи впечатление големият брой смесени двойки (най-често жълти с бели). Направи ми впечатление, защото в Квебек е много по-рядко явление. Това за мен определено е признак че в Торонто са по-развити в социално отношение.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
сърви, ето по долу видео от Ирак където има смесени двойки магаре-човек...премести се там, от това по голямо развитие в социално отношение трудно ще намериш (внимание - не е за всички макар че не е и графично), забележете песентаsurvivor написа:Аз пък ще взема да се изнеса в Торонто. Днес се върнах оттам и ми направи впечатление големият брой смесени двойки (най-често жълти с бели). Направи ми впечатление, защото в Квебек е много по-рядко явление. Това за мен определено е признак че в Торонто са по-развити в социално отношение.

http://www.collegeslackers.com/video/693
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аз съм много за тази идея да им свалят качулките.Времето на ку клукс клан отмина.Като идеш в тяхния свят и демокрацита е следната: или с чувал на главата или ша ти ...( това се отнася там за жените).Сърви разходи се из някой квартали като парк екс и ще видиш много неща, па после дрънкай за смесинете бракове.И защо ли са м/у разни азиатки и бели?
Ако искаш приятел вземи си куче!
Из Парк Екс съм се разхождала и неведнъж. Много индийци и шриланкийци, по-малко застаряващи гърци. Много евтини етнически ресторантчета. За 5 години половината население на квартала се сменя. Транзитен пункт на нови имигранти от Южна Азия, които като пристигнат се заселват там, после като се замогнат се местят другаде. Наместват се на мястото на оттеглящите се към предградията гърци. Какво толкова мислиш че трябва да ме шокира в Парк Екс?
Ти в Монреал колко жени със закрити лица си виждал? Аз за 5 години съм виждала три такива. Лично на на мен не ми пречат, естествено за избори трябва да си покажат лицата, ама едва ли някоя от тях иска обратното. Както каза Кримон, нали за да гласуват трябва да имат канадско гражданство, а за да получат такова трябва да са се снимали с открити лица? Ама за чесане на езици и самонавиване темата е благодатна
Ти в Монреал колко жени със закрити лица си виждал? Аз за 5 години съм виждала три такива. Лично на на мен не ми пречат, естествено за избори трябва да си покажат лицата, ама едва ли някоя от тях иска обратното. Както каза Кримон, нали за да гласуват трябва да имат канадско гражданство, а за да получат такова трябва да са се снимали с открити лица? Ама за чесане на езици и самонавиване темата е благодатна

Ами именно. Идват със закрито лице и някакъв документ със снимка - проверителя как да разбере, че това е същото лице от снимката :nenam:survivor написа: Както каза Кримон, нали за да гласуват трябва да имат канадско гражданство, а за да получат такова трябва да са се снимали с открити лица? Ама за чесане на езици и самонавиване темата е благодатна
Това определено може да е друг човек. Аз лично се вълнувам, защото утре съм се цанила проверител на идентичността на избирателите

Всъщност не ми пука, защото снощи Директора на избирателната комисия обяви, че въпреки закона им, ще трябва да се разбулят, ако желаят да гласуват. Щом директора така постановява, преброителите ще замълчат и ще изпълнят с удоволствие задълженията си