Договор за финансова независимост?
Договор за финансова независимост?
В писмото с поканата за интервю ни искат и декларация за финансова независимост , линка който е даден обаче нещо не сработва.Някой има ли идея как да си намеря формуляр?[/i][/b]
- BrotherJoe
Ето;)
Ето линк- работещ:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... cs/D21.pdf
И що ми се не обади по телефона да питаш?;)
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... cs/D21.pdf
И що ми се не обади по телефона да питаш?;)
- piratus76
- Обратна връзка:
за договора
искам да попитам вещите в занаята, когато парите в този договор не стигат и се приложи документ за собственост на имот, към този документ за собственост коя оценка трябва да се посочи: ДАНЪЧНА ИЛИ ПАЗАРНА
piratus, гледай да намериш парите на сметка в банка, за имота е нужна пазарна оценка струва 15-20 лв обади се на някоя агенция за имоти те ще те упатят.
Парите може да ти ги отпусне и банката на която си бил клиент в блокирана сметка /затворен кредит/ на твое име за около 250-300lv за 1 месец за сумата 10 000-15 000лв
Успех
p.s. ima pravopisni greshki iche minavam prez poshta za prevod
Парите може да ти ги отпусне и банката на която си бил клиент в блокирана сметка /затворен кредит/ на твое име за около 250-300lv за 1 месец за сумата 10 000-15 000лв
Успех
p.s. ima pravopisni greshki iche minavam prez poshta za prevod
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
- BrotherJoe
Пари:)
Не е добра идея да декларираш имот, защото после (поне така съм чул) е по-трудно да излезеш на социал- не че социала е цел в живота, но е може би необходим етап- много въпроси стават- ако си го продал тоз имот, къде са парите, ако е под наем- значи имаш доходи... По-добре посъбери сумата от приятели(или банка, както те съветва Ив)- за един ден ти трябват парите. Аз съм си още в БГ:( та затова подчертавам, че така съм чул- не е от първа ръка инфото. Успех в процедурата!
Re: Пари:)
Няма такова нещо. Когато попълваш документите за социал не трябва да пишеш че имаш недвижими имоти в БГ, защото ще ти искат документ защо не можеш да ги продадеш. Може да е съсобственост и да не можеш да я продаваш.BrotherJoe написа:Не е добра идея да декларираш имот, защото после (поне така съм чул) е по-трудно да излезеш на социал- не че социала е цел в живота, но е може би необходим етап- много въпроси стават- ако си го продал тоз имот, къде са парите, ако е под наем- значи имаш доходи... По-добре посъбери сумата от приятели(или банка, както те съветва Ив)- за един ден ти трябват парите. Аз съм си още в БГ:( та затова подчертавам, че така съм чул- не е от първа ръка инфото. Успех в процедурата!
Във всеки случай обаче е по-добре да имаш документ от банка за парите които се изискват а всеки имот да е в плюс.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче