Знам ,че може и на ръка свободен текст ,ама все пак дали не е по-добре някоя фирма

прати и покана -свободен текст -но да пи6е 4е сте я подсигури6 с ядене, спане и тнIRA написа:Не е точно по темат а,но приблизително по нея.
Искам да поканя сестра ми на гости, тя е студентка в Германия. Къде би следвало тя да подаде документи за виза? В смисъл в Германия или в Румъния? Някой има ли предства какви документи са необходими в тоя случай? В смисъл какви докумети тя трябва да си извади в Германия, аз от тук знам какво да подготвя. Благодаря.
Благодаря и на двама ви. И аз това се чудех, какъв й е статута като стъдентка. ще й кажа в крайна сметка да се обади в посолството в Берлин да ги пита дали може при тях да си подаде документите.bp_de написа:Зна4и поради факта 4е тя не е немски гражданин а посолството се грижи САМО за Немско и Холандия- издават визи на други нациаонлности само ако живеят постояно в немско. Оба4е статута на студент не спада към постоянно живеестите в немско.IRA написа:Не е точно по темат а,но приблизително по нея.
Искам да поканя сестра ми на гости, тя е студентка в Германия. Къде би следвало тя да подаде документи за виза? В смисъл в Германия или в Румъния? Някой има ли предства какви документи са необходими в тоя случай? В смисъл какви докумети тя трябва да си извади в Германия, аз от тук знам какво да подготвя. Благодаря.