BrotherJoe написа:Честито и от мен! Дано всички дето чакаме дати да ги получим по-скоро! Ха сега чадо наблегни на французкия ( и на - защото казано е- бирата смазва гърлото та да е благозвучен гласа ти и да се лее като пиво на интервюто ) Успех и занапред!
Братко Джо, хайде, и от вас чакаме да се похвалите!А относно французкия и бирата..- с французкия имам близки срещи вече 10 години и нямам проблем, но все още не съм свикнала с бирата!! Надявам се един ден да се срещнем с всички, които са били на "бойното поле"през май и да потренираме.Малко сме далече в Бургас, но и това може да се уеди!
Чул те Господ, чадо мое от Бургас-смирено и чинопоклонно очаквам поканата за интервю още от ноемврий месец- пощенската ми кутия отдавна само с поглед и блага дума се отваря- не се нуждае ни от ключове ни от други насилствени средства:) За съжаление французкия не беше задължителен докато учех, та наблягах на други по-мирянски дисциплини, но ще се справим:) А за пийването на благословената биричка- и моята Врачанска епархия е малко далече ама дано да има поводи- София е посредата:)
Браво,толкова се радваме за вас Дада: :partysmiley: Искам и тук най-официално да Ви честитя поканата Сега както съм ти казала СПОКО!Ще ги шашнеш сигурна съм,ако твоя френски не е достатъчно добър......незнам за тези които тепърва го учат.....така че Айде и както се разбрахме.......ще има повод за поливане :partytime: :beer2: :haplio: