Ще пътуваме в края на април с дете и бебе към Торонто, полета на Бритиш ни устройва като цена и престой в Лондон - само час и половина. Събирам мнения от хора летяли наскоро с тях с малки деца, бебето ни е по-голямо и не ства за люлките дето се предлгат, интересува ме дали пак ще ни сложат на тези места за деца където било по-широко и въобще обслужването и отношението към семейство с деца.
Могат да се включат и хора летяли с Бритиш и без деца.
Благодаря ви!
Пътуване с бебе до Торонто с Бритиш?
- BrotherJoe
Малки деца в самолета
За съжаление моите деца са попорастнали и отдавна не са в категорията на бебетата, за това личен опит нямам, но: летял съм няколко пъти на по-дълги разстояния, включително и презокеански полети, и мога да кажа, че отношението на екипажа към семействата с бебе е като към правителствени особи:) - за каквото се сетиш- допълнителни одеала, напитки, помагат за децата ако има необходимост от преобуване и т.н. А и винаги можеш да си ИЗБЕРЕШ място на първия ред в отделните салони, за да ти е по-широко. Летете смело и не се притеснявайте- особено зад океана децата са царе!
Пътувал съм с този полет и бебе на година и половина (без място). Отпред ще ви настанят, ако си поискате, иначе рискувате други бебета да се насадят там. Всъщност е трябвало още при купуването на билетите да изисквате това място от агента. Проверете дали не е късно вече за размяна.
Например ние до Лондон бяхме по-назад, чак за дългия полет ни настаниха отпред, но си го знаехме предварително от билетите.
Там падат едни масички, на които се връзват столчета, до 2 годишно магаре се събира там, после и без друго си има билет. Ако пък е някое много едро дете - отпред на земята се мята едно одеяло и детето спи там. Или пък гази върху майка си или баща си, както си изберете
Например ние до Лондон бяхме по-назад, чак за дългия полет ни настаниха отпред, но си го знаехме предварително от билетите.
Там падат едни масички, на които се връзват столчета, до 2 годишно магаре се събира там, после и без друго си има билет. Ако пък е някое много едро дете - отпред на земята се мята едно одеяло и детето спи там. Или пък гази върху майка си или баща си, както си изберете

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин