"Ти къде го чукаш,то къде се пука"-в Букурещ не сп

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
amigo

"Ти къде го чукаш,то къде се пука"-в Букурещ не сп

Мнение от amigo »

Привет на всички!Значи,за какво иде реч-ние водим дебати и търсим инфо за срока на поканата за виза,а то какво стана...Днес в пощата писмо...И тъкмо решихме,че ще поставим рекорд за бързо получаване на покана,че тази вечер ще свърши утре сутринта :beer: ...!Да,ама не-пак ни "канят"хората,ама не за виза,а за допълнителна информация към формулярите...За мен инфо за периода 90-91г.,за мъжа ми за периода 94-96г.!Няма лошо,искат хората,ние нямаме избор,ще пишем и обясняваме.Ама какво стана с ония 10 години назад,само :?: ,или аз пак не съм разбрала.Приемаме,че пропускът е при нас и ще се постараем да сме мно-о-о-ого бързи с изпращането на отговор.Вече ни мина :rev: ,ще Ви държим в течение,стискаме палци след ОК само писма с покани да получавате!Успех и усмивки за всички!
:?: Ако не се лъжа,някой скоро беше писал по този въпрос,къде да го прочетем и да разберем как са се развили нещата след пращането на отговор в Букурещ. :?: Благодарим предварително!
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

да Амиго, аз бях този със същият проблем. Интересното беше, че писъмцето беше изпратено оттам на 05.12.06 аз го получих на 18.01.2007 а една седмица преди това и по и-мейл беше нещо от сорта "аре бе давайте информация в 30 дни че иначе кандидатурата ви ще се преразгледа и т.н." аз не останах длъжен и им писах че вече съм изпратил изисканите данни и клеймото ми на писмото е от 13.01.07 да не вдигат пара толкова, пратих само часта от имм.08 дето се пише хисторито, получили са го на 01 или 02.02.07 и на 08.02.2007 дойде поканата за визи по е-мейл.
Така че си на две седмици от поканата за виз така че действай и успех.
п.с. това за 10-те години било само за кандидати които са на по-малко от 28 години ми обясняваше линко за по-дъртите като нас се пишело всичко след навършването на 18-тата година
NO PAIN NO GAIN
amigo

Мнение от amigo »

Благодарим ти,Bily T!Даже вече ти писахме ЛС.Четохме това,което беше написано от теб и другите и обсъждането е в ход.Има ли задължителна форма,която да попълнем при подобна доп.информация,да пишем ли и имейл като пуснем писмото.На един лист и за двамата ли?Въобще се шашнахме,брат!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Може и excel-ска табличка да си направите, важното е да съдържа исканата информация. Не помня на нас в писмото какво бяха писали, но на вашето пише ли изрично по пощата да пратите отговра? Не може ли да го пратите като прикачен файл по e-mail? Със сигурност не пречи да го пратите и по двата начина, така ще им покажете e-mail-а си и най-вероятно ще си получите поканата за визи по него. При нас поне така стана. Успех и не се шашкайте на финала :D
amigo

Мнение от amigo »

bucarest-immigration@international.gc.ca -това ли e-mail на посолството,на който да пишем?
Публикувай отговор