Нужда от инфо за Cochrane,Alberta
Нужда от инфо за Cochrane,Alberta
Здравейте съфорумци,
Преди малко по-вече от година ни отрязаха още преди интервюто за Кебек,но както е какал народа-като не те пускат през вратата,влез през прозореца.Очертава се да си намеря работодател от горепосоченото градче.Намира се на около 40 км. северозападно от Калгари /според maps google/.Молбата ми е някой,който живее наоколо да си каже мнението за района.Може би главният проблем ще е квартирата,понеже като чета във форума в Калгари е много малко предлагането.Другият въпрос е : питат ме дали мога да разчитам блю принтс "reading blue prints".Какво означава това?Благодаря ви предварително.
Преди малко по-вече от година ни отрязаха още преди интервюто за Кебек,но както е какал народа-като не те пускат през вратата,влез през прозореца.Очертава се да си намеря работодател от горепосоченото градче.Намира се на около 40 км. северозападно от Калгари /според maps google/.Молбата ми е някой,който живее наоколо да си каже мнението за района.Може би главният проблем ще е квартирата,понеже като чета във форума в Калгари е много малко предлагането.Другият въпрос е : питат ме дали мога да разчитам блю принтс "reading blue prints".Какво означава това?Благодаря ви предварително.
- Independent
-
Re: Нужда от инфо за Cochrane,Alberta
Ако ще работиш в Cochrane по-добре потърси квартира там. Няма нужда да пътуваш всеки ден до Калгари.Lubo-Vesi написа:Здравейте съфорумци,
http://cochrane.rentershotline.ca/
http://www.places4rent.com/finder.asp?LOCID=90
http://www.cochrane-ab.worldweb.com/
"Life is the art of drawing without an eraser." - John W. Gardner
Cochrane е град предградие на Calgary. Крайните квартали на Calgary са на 20 км от Cochrane. ПОчти се удвоил през последните 10 години. Доста от горната част на средната класa направиха къщи там и цените на имотите са по-високи от Calgary май, което не е учудване, като се има предвид близостта до Calgary. Има хубав downtown с малките магазинчета и кръчмета по главната. Магазина за сладолед е прочут и през лятото доста хора и от Calgary отиват до Cochranе заради прекрасните сладоледи които се правят на място. Много красива гледка към планините които са само на 30-40 километра. Ако имаш други въпроси питай.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.