***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
Мерси Робин, поздрави на Худ! Хайде и вие да се похвалите с мед и евентуално без искане на док.
Не съм ходила още при нотариус, утре или вдругиден, ще пиша след това.
Линко и Торо, благодарности! Още малко остана, края му се вижда вече.
Богданови, Хелена и Капонето вече са на пътечката. Хайде, безаварийна на всички.
Не съм ходила още при нотариус, утре или вдругиден, ще пиша след това.
Линко и Торо, благодарности! Още малко остана, края му се вижда вече.
Богданови, Хелена и Капонето вече са на пътечката. Хайде, безаварийна на всички.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Бих искала да попитам във формуляра за медицинския преглед, който получихте както при мен ли е или от Букурещ са ми сгрешили адреса:
Country of birth: Bulgaria
моят адрес
SOFIA 1799 (до тук всичко е точно)
ROMANIA (не трябва ли тук да е написано BULGARIA или аз нещо не съм в час????)
Пратих запитване до Букурещ, ама докато ги чакам да ми отговорят, да видя и при вас как е
Предварително благодаря!
Country of birth: Bulgaria
моят адрес
SOFIA 1799 (до тук всичко е точно)
ROMANIA (не трябва ли тук да е написано BULGARIA или аз нещо не съм в час????)
Пратих запитване до Букурещ, ама докато ги чакам да ми отговорят, да видя и при вас как е

Предварително благодаря!
"Може и в самия център на цивилизацията да живееш и пак да отгледаш някоя кукувица в гнездото си"
Завериха я, 3 лв струва, на половината вертикална част на страницата текстът е на англ. ез., а на другата на бълг., печататът на нотариуса е застъпва и двете колони.conmark написа:Какво стана днес? Завериха ли ти декларцията?
за мед. не мога да отговоря, че съм на работа в момента, не съм ги гледала в интерес на истината, видях само, че снимки са закачили с телбод
пс, ама ти говориш вече след като се минат прегледите, иначе при нас на всичките е сбъркана фамилията на формулярите, пююю. Ама така ще си ходим със сбъркана фамилия, то е важното межд. паспорт и визите. Ама че яд ме хвана.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
От Букурещ веднага ми отговориха, по повод грешката, която са допуснали. Много ми се извиняват, при тях са оправили тази техническа грешка и ако може с моливче да задраскам ROMANIA и да си напиша сама BULGARIA на формуляра.
Та така....
Та така....
"Може и в самия център на цивилизацията да живееш и пак да отгледаш някоя кукувица в гнездото си"
Медицински...
Казват, че много хубаво... не било на хубаво. Дано това не е съвсем вярно, защото днес с голяма радост открих медицинските формуляри в пощенската кутия! 
Изпратих документите си на 21 ноември, но се наложи да пращам още неща (което стана на 4-ти декември). Очаквах, че с това ще ме забавят като цяло. А и баркодовете ми пристигнаха съвсем наскоро...

Изпратих документите си на 21 ноември, но се наложи да пращам още неща (което стана на 4-ти декември). Очаквах, че с това ще ме забавят като цяло. А и баркодовете ми пристигнаха съвсем наскоро...

Отечеството загива само тогава, когато изчезне от сърцата на синовете си.
Три месеца от датата която е върху печата на снимката на медицинските.P.J. написа:Ние имаме един въпрос относно медицинскитеИма ли някакъв срок,в който трябва да се направят?
:partysmiley:
Честит Празник на ЖЕНИЧКИТЕ

19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception