Един страхотен руски сайт с подробни обяснения относно построяването на собствена къща:
http://www.kirsanov.com/alina/house-driveway.jpg
Сигурна съм,че ще е интересно за всички и полезно за много хора.
Не,не...Аз не искам в Нова Скотия...shnorhela написа:Супер си Джой и на мен ми е мерак да живея в Нова Скотия край голям град и в къща. Ама да знаеш колко примитивно го карат там с кладенци с антисептични бактерии и разни такива, пък и на всичкото оъгоре бачкане няма.
Не само там е така; ако живееш извън населеното място в т.нар. "rural residential" зона и в Онтарио и в Квебек е така. С кладененц и септична яма. Това е цената, която се плаща за наличието на по-голям двор и пейзаж (като борчета например).shnorhela написа:Ама да знаеш колко примитивно го карат там с кладенци с антисептични бактерии и разни такива,
Какво и е грозно на къщата? Съвсем си е нормална. Просто е ново строителство. А пък изглежда и страшно удобна.bateto написа:Ama ,che grozna kashta si pusnala ,prilicha mi na selskostopanska postroyka ,day neshto po atraktivno v sredizemnomorski stil naprimer.
Не разбрах колко им е струвало на братята? Пише ли го на сайта им?Какво ни струва да построим къща в Канада
Mi zavisi ot kashteto...po-blizo do shoping centre ili do MOntreal e kam 250 000 za 5-10 godishna kashta, sreden format s dvor...do mene edna ia prodadoha za 350 000 ama tia e baia goliama i na 3-4 godini, to pri nas trudno se namira po-staro....tselia kvartal e na 8 godini (togava sa go podhvanali stroitelite).ssttoo написа:Мечо, ти нали си в Лавал, каква е в момента горе-долу продажната цена на хралупите в околовръст?