ВЪПРОС ЗА РАБОТА С ПСТ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
paco70

ВЪПРОС ЗА РАБОТА С ПСТ

Мнение от paco70 »

ЗДРАВЕИТЕ ВСИ4КИ.ЩТЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ИМАЛИ ПАБОТА ЗА ОПЕРАТОРИ НА ПЪТНО СРТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА.СТАВА ДУМА ЗА БУЛДОЗЕРИ,ФАДРОМИ,И БАГЕРИ.
ПРЕЗНАВАТЛИ БГ.ДОКУМЕНТИ ЗА РАБОТА С ТЯХ.
ТРЯБВАЛИ ТАМ НА МЯСТО ДА СЕ КАРАТ НАНОВО КУРСОВЕ
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИ4КИ .

P.S-СТАВА ВЪПРОС ЗА МОНРЕАЛ,НОНЯМА ДА МИ Е ИЗЛИШНО И ЗА ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

ми за тук мога да ти кажа, че такива като тебе са много ценени :) имат си курсове самите компании, не се лигавят с много изисквания предварително, щото кандидатите са по-малко от нужните хора! става въпрос обаче за работа по нефтените, газови и уранови полета, тоест в по-малките геадове на югозапад и север :)
Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

можеш да проверяваш в този сайт: www.saskjobs.ca или в раздела на работа за местния вестник, въпреки че в него повече обявяват административни позиции по принцип - Leader Post. успех! :)
paco70

Мнение от paco70 »

simlyaven,blagodarqti mnogo za informaciqta.ako trqbva 6te se orentirame kam druga provinciq a ne montreal
paco70

Мнение от paco70 »

simlyaven,blagodarqti mnogo za informaciqta.ako trqbva 6te se orentirame kam druga provinciq a ne montreal
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

няма за какво, зависи дали си навит да живееш в по-малък град... от типа на Форт Мак Мъри (не по големина, а по характер) - в смисъл с добив на разни суровини и с малко други работи за правене... каквото и да решите - успех :)
Аватар
totev

Мнение от totev »

simplyaven написа:няма за какво, зависи дали си навит да живееш в по-малък град... от типа на Форт Мак Мъри (не по големина, а по характер) - в смисъл с добив на разни суровини и с малко други работи за правене... каквото и да решите - успех :)
Симпли, човека пита за работа, а ти веднага го осъди на строга МакМъревска каторга :D
Пич, работа такава каквато търсиш има много или поне обявите са много, може да се наложи да вдигнеш малко квалификацията, но ако ти иде отръки нама да имаш проблеми. Не говоря от собствен опит!
...мразя мастика без айрян...
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

нищо подобно, Тотев. просто обяснявам, да няма после инфекции :? хубаво е човека да е наясно като как точно стоят нещата в подобни градчета и да си направи сметката за работа ли отива или предпочита град с повече забавления - в цивилизацията имам предвид :D колкото по-ясни са нещата още от БГ, толкова по-леко минава адаптацията тука :)
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

ne sam se interesuval lichno ,no sam ubeden che nishto niama da ti priznaiat .zadaljitelo shte triabva da minesh niakakvi kursove .tuk vseki umira da te obuchava .a i si ima podrobnosti koito triabva da nauchish .za bachkatori rabota e imalo, ima i shte ima .estestveno v nachaloto niamash "kanadski opit " i shte rabotish za po malko pari .idvai ,che niama koi da chisti snega i zatvariat uchilishtata

Прочетете ТОВА или ТОВА и вземете мерки за да не бъдат изтривани мненията Ви занапред.

Linko
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Прави сте, но човекът при всички случаи ще трябва да вземе тукашна книжка за управление на съответните машини. А това зависи от законите на провинзията където отива, също.
Нека да си носи и преводи на документите и за стаж по тая работа от България.
Embrace your climate change!
Публикувай отговор