Mudnost na 4inovnicite v Bucoresti
-
Mudnost na 4inovnicite v Bucoresti
Zdraveite na vsi4ki.
Mnogo sme zatrudneni s polu4avaneto na blankite s medicinskite.
Nakratko ste vi objasna situaciata pri nas.
Na 22.09.2006 ni e zavedeno deloto v romania.Poneje si mesteha ofisa ni pratiha barkodovete na 9.12.2006 oba4e medicinski do sega ne sme polu4ili.Dostsa e stranno pri polojenie 4e sroka oficialno e max.3 meseca!
Do skoro si korespondirahme kato gadjeta s edna slugitelka i tja me uveri 4e vidish li te bili pratili medicinskite January.Pitam v postata vav Varna nikakva informacia-normalno za Balgaria dori i v evropa.
Pisha im otnovo, vednaga se otgovarja, horata sa lubezni.
Kazvat mi prati novi snimki po barzo i vsi4ko ste e o.k.Pravim snimki,prastame sas SPEEDY.Sled edna sedmica pitam kvo stana kade sa?Otgovarjat ei sega predi malko gi pusnahme-datata e 08.02.07.Do dnes nisto daje ve4e slugitelkata ne mi otgovarja,posledno mi kaza abe 4akai do kraja na sedmicata i ako njama pak pishi.Predpolagam 4e razbirate kakvi prijatni 4uvstva ispitvam kam tija skapo plateni i lubezni dushi4ki i kakvo mi se iska da napravja s tjah.Ina4e sa mnogo lubezni i socialni horata.Ta sega sam reshil da otida do Romania da si vsema documentite li4no zastoto e meko kazano stranno da gi 4akame nekakvisi 5-6 meseca!!!
Iskam da vi pitam na njakoi svetva li mu kvo stava i najasno li e dali moje da se vsemat li4no ,kade i kak?
Pishete mi njakolko umove vinagi sa po polezni ot edin.
Zvu4i vi neverojatno pretpolagam no se slu4va i sega.
Blagodarja
Pavel
Mnogo sme zatrudneni s polu4avaneto na blankite s medicinskite.
Nakratko ste vi objasna situaciata pri nas.
Na 22.09.2006 ni e zavedeno deloto v romania.Poneje si mesteha ofisa ni pratiha barkodovete na 9.12.2006 oba4e medicinski do sega ne sme polu4ili.Dostsa e stranno pri polojenie 4e sroka oficialno e max.3 meseca!
Do skoro si korespondirahme kato gadjeta s edna slugitelka i tja me uveri 4e vidish li te bili pratili medicinskite January.Pitam v postata vav Varna nikakva informacia-normalno za Balgaria dori i v evropa.
Pisha im otnovo, vednaga se otgovarja, horata sa lubezni.
Kazvat mi prati novi snimki po barzo i vsi4ko ste e o.k.Pravim snimki,prastame sas SPEEDY.Sled edna sedmica pitam kvo stana kade sa?Otgovarjat ei sega predi malko gi pusnahme-datata e 08.02.07.Do dnes nisto daje ve4e slugitelkata ne mi otgovarja,posledno mi kaza abe 4akai do kraja na sedmicata i ako njama pak pishi.Predpolagam 4e razbirate kakvi prijatni 4uvstva ispitvam kam tija skapo plateni i lubezni dushi4ki i kakvo mi se iska da napravja s tjah.Ina4e sa mnogo lubezni i socialni horata.Ta sega sam reshil da otida do Romania da si vsema documentite li4no zastoto e meko kazano stranno da gi 4akame nekakvisi 5-6 meseca!!!
Iskam da vi pitam na njakoi svetva li mu kvo stava i najasno li e dali moje da se vsemat li4no ,kade i kak?
Pishete mi njakolko umove vinagi sa po polezni ot edin.
Zvu4i vi neverojatno pretpolagam no se slu4va i sega.
Blagodarja
Pavel
- AleksandrAI
Re: Mudnost na 4inovnicite v Bucoresti
Превод с кирилица:
pavel_tihov написа:Здравейте на всички.
Много сме затруднени с получаването на бланките с медицинските.
Накратко ще ви обясна ситуацията при нас.
На 22.09.2006 ни е заведено делото в романия.Понеже си местеха офиса ни пратиха баркодовете на 9.12.2006 обаче медицински до сега не сме получили.Доска е странно при положение че срока официално е мах.3 месеца!
До скоро си кореспондирахме като гаджета с една служителка и тя ме увери че видиш ли те били пратили медицинските January.Питам в пощата във Варна никаква информация-нормално за България дори и в европа.
Пиша им отново, веднага се отговаря, хората са любезни.
Казват ми прати нови снимки по бързо и всичко ще е о.к.Правим снимки,пращаме със SPEEDY.След една седмица питам кво стана къде са?Отговарят ей сега преди малко ги пуснахме-датата е 08.02.07.До днес нищо даже вече служителката не ми отговаря,последно ми каза абе чакай до края на седмицата и ако няма пак пиши.Предполагам че разбирате какви приятни чувства изпитвам към тия скъпо платени и любезни душички и какво ми се иска да направя с тях.Иначе са много любезни и социални хората.Та сега сам решил да отида до Романия да си всема документите лично защото е меко казано странно да ги чакаме некаквиси 5-6 месеца!!!
Искам да ви питам на някои светва ли му кво става и наясно ли е дали може да се всемат лично ,къде и как?
Пишете ми няколко умове винаги са по полезни от един.
Звучи ви невероятно претполагам но се случва и сега.
Благодаря
Pavel
- AleksandrAI
-
Да уточня,че когато им изпратих за втори път снимки им посочих за адрес централна поща в София а от там в продължение на 14 дни нищо не беше влязло-това го провери близък,който работи в пощата.Та от това следва ,че или изчезват от румънските пощи или че сладурите от Букурещ не са ги изпращали.Затова искам да отида лично
Но помили все пак че ако отидеш лично, не означава че те веднага ще ти ги връчат на вратата в посолството, та да не стане така да се разкарваш напразно, или да ти кажат след 1-2 дена или...и аз не знам
кофти протакване се е получило при тебе, да не се случва на никой

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

Мнението е от тази тема.Veronica написа:Nie minalata godina sashto imahme tozi problem,pisah na maila i mi otgovoriha, che medicinskite sa prateni oshte predi 2 meseca. Togava gi pomolih da mi gi izpratiat otnovo, no s kurierska slujba za moya smetka. Nikakav problem, vtorite dokumenti pristignaha za po-malko ot sedmica! Uspeh!
-
Хитро е да пишете РУМЪНИЯ с О
.Даже много ми харесва. Съгласна съм, че има нещо неуправляемо и даже малко РОМСКО....
Не знам обаче, ако много закъснеят нашите медицински дали да не се разходим и ние до Букурещ?

Не знам обаче, ако много закъснеят нашите медицински дали да не се разходим и ние до Букурещ?
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006