Виж сега Mutsi!
Остави ги тез хурки(без ц200) дето нито четат нито разбират какво ги питаш.
А и пишат дивотии повечето !
Това ли имаш предвид?

Или това?

Щото ако е второто всички квартали на Монреал, че и някои от околните градове са еднакво добри!
И пряко на въпросите ти
ДА! в Ласал има много квартири 3 1/2 и струват различно:
1. До реката построиха миналото лято едно блокче и сега дават едно апартаментче за 1200. Ама то е ефтино щото паркинга не е включен и е открит отзад на блока. До него къщичката докато се строеше блока се продаваше а сега гледам я дават под наем , щото май не искат даживеят до тези с блока (не знам защо

) следващата къща също се продава.Ако не ме лъже паметта някъде малко под мильон - ходих да я гледам ама на мен ми е малка!Ако ти е интересно като мина пак ще ти ги снимам и ще ги постна.(Нямам финансови интереси в това, но не знам кога ще мина. )
2. В същия ласал се намира магазин Морелатос, по точно един от няколкото(май 3) магазина, от които аз от време, на време си купувам добре опаковани неща. Ходя сам! и рано сутринта в неделя!Вече не го правя!Той се намира на едно място дето има 3 1/2 по около 400-450 и е включено всичко - домашни любимци(на една позната добермана още се напикава нощем след среща с тях

) и съседи като от филм на Боливоод(слонът моя приятел, такива лайна намираш , че мислиш , че е минал слон, а слон няма

) и едни инфраструктури и комуникации, от които закаленото войнишко сърце омеква , а устата мълви :Боже!Колко мъка има по тоя свят,боже! Най-красивото и хубаво нещо на това място е градския автобус, той навява мисли , че там някъде далеч (за 13 минути се взима до центъра по магистрала 720, ама ако ще го ходиш не е баш тъй) има един друг живот, които хората в БГ гледат по сапунените серяли.