Mimolin,привет!Дано всичко да е наред от раз,че за пътуването до София ми трябва нагласа с дни!Доста ни респектира д-р Воденичарова в първия момент,но това й е работата,така че... Останахме доволни от отношението на медицинския персонал в "Грийнберг",а и бяхме готови за 1час и 10 мин..Дано и при Вас да е минало бързо!Мислим да се обадим в МОМ най-рано на 26-28.02 за информация.Ако някой от другите,които направиха медицински има ОК,нека напише след колко време е звънял в МОМ.
Успех на всички!-и чакащи и получили!
Вчера получихме формуляри за медицински! Впишете ни в статистиката!Сега ще ходим при личния лекар да напише на детето имунизациите, аз ще си вземам от очен лекар бележка за очилата и отиваме в София. Кажете ако нещо пропускам? Успех на всички!!!
И НИЕ ДНЕС ПОЛУЧИХМЕ БАР КОДОВЕ.
ДОКУМЕНТИТЕ ЗА БУКУРЕЩ ГИ ПРАТИХМЕ НА 30.11.2006 С БГ ПОЩИ, ТАМ СА ГИ ПОЛУЧИЛИ НА 04.12.2006
ЕЕЕЕ СЕГА ДАНО МЕДИЦИНСКИТЕ ДОЙДАТ ПО-БЪРЗИЧКО!
Привет!Моля,нанесете датата на VaniaN2 -21.02.07,получени медицински.Благодаря!А за детето не е нужно да се носят нанесени имунизациите,те ще са необходими за заминаването.Бележка от очен лекар-да,на мен ми се наложи да я покажа.Това,което беше ново за нас е разговорът със сина ни.Той е на 9 и желанието на д-р Воденичарова беше,той да отговаря сам на повечето въпроси,аз/единия родител е с него в кабинета й/допълвах или отговарях ,когато се касаеше за по-специфична информация.Един съвет-проверете си внимателно формулярите-правилно ли са изписани имената Ви,телефоните и въобще информацията,която Ви касае.При нас е объркан кода на България-369,вместо 359.На това обърнахме внимание на служителката в МОМ.Проверете как тя Ви записва телефоните за обратна връзка.Ако нещо се сетите,питайте.Успех на всички!
Днес най-накрая дойдоха заветните бар-кодове!!! След почти три месечно мъчително чакане! Писмото е изпратено от Букурещ на 15.02.2007г. ДАНО ПРАЗНИТЕ ГРАФИ ЗА БАР-КОДОВЕ, МЕДИЦИНСКИ И ВИЗИ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ЗАПЪЛВАТ ПО-БЪРЗО,че това чакане много яко изпилява нервите!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
И ние получихме баркодове. Мисля че все пак хората от Букурещ за сега влизат в сроковете, въпреки че са към края. Тези от Виена се изложиха повече при спазването им, с закъснението на тея интервюта. Честито и на другите получили и дано нямаме проблеми при медицинските .
Здравейте на всички,
Искам сериозно да се похваля на народа тук. Успяхме с дружни усилия. Надвихме чакането. Днес дългоочакваният резултат дойде: УРААААААААААА!!!!!!!!!!! БАРКОДОВЕТЕЕЕЕЕЕ. УРРРРААААААА.
Обещах да не пиша подробно преди медицинските, но имам да ви разказвам много. Силно се надявам да дойдат скоро - не след още 3 месеца...
А сега НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе.
Кой каза наздраве?
Успех на всички чакащи и ИМ ПИШЕТЕ. Мотивирайте ги с вашите писма.
Честито на всички - надявам се хубавите вести да продължават!
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
Здравейте отново,
digit, ще дойде скоро и вашето писмо. В сряда бяха обработили досиетата пристигнали там с дата 5 Декември. Сложете още 5-7 дни за пристигане и ще разберете кога ще е при вас.
Искам още един път да Благодаря на форума и за това, че повечето от вас не спяха, а пращаха запитвания. От една учителка по френски разбрах, че масово се пишат писма. Резултата е в графата с датите.
А кога и къде ще е срещата в София? Ако сме тук, можем да дойдем.
Да се похвалим с получени визи днес 23.02.2007 с ЮПС
процедурата за нас приключи след почти 3 години прекъсване на различни етапи.
Успех на всички да получат по-бързо заветните паспорти с Canada Visa на някоя празна страница.