Здравейте съфорумци!
Обръщам се към тези от вас, които разчитат на куриери за кореспонденцията си със следният въпрос: ако при подаването на документите за Виена приложа товарителница за обратна пратка (естествено за моя сметка) те ще я използват за нещо, което не ми трябва...например уведомление, че са получили документите. Само че после ще ползват пощата за наистина съществените неща, а ми се иска да избегна този момент. Моля да ми предложите някаво решение!
Уместно ли е да пратя с документите примерно 2 товарителници???
Въпрос за куриерите...
-
- Обратна връзка:
Ние изпратихме документите по пощата, и то не с булпост, ами просто по пощата - препоръчано, с предимство и с обратна разписка. И до Виена всичко беше ОК и до Букурещ. Като и двата пъти цената беше около 10-15 лв.
Не знам защо толкова хора се набутват, ама всеки сам си решава!
Е виж дано дойде време за визите, тогава и ние ще ползваме куриер за да пратим паспортите!
Не знам защо толкова хора се набутват, ама всеки сам си решава!
Е виж дано дойде време за визите, тогава и ние ще ползваме куриер за да пратим паспортите!

Торонто - 02.09.2007
Re: Въпрос за куриерите...
По-евтино ще ти излезе да ходиш до Виена да си взимаш писмата личноkapitanovn написа:Здравейте съфорумци!
Обръщам се към тези от вас, които разчитат на куриери за кореспонденцията си със следният въпрос: ако при подаването на документите за Виена приложа товарителница за обратна пратка (естествено за моя сметка) те ще я използват за нещо, което не ми трябва...например уведомление, че са получили документите. Само че после ще ползват пощата за наистина съществените неща, а ми се иска да избегна този момент. Моля да ми предложите някаво решение!
Уместно ли е да пратя с документите примерно 2 товарителници???

- Bily T
Капитанов моя скромен опит ме навежда на извода на Бекс. ако пращаш с куриер писма до Виена в едната посока ще те чарджат към 80-85 лв, обратната доствка за твоя сметка ще бъде по-вече колко никой куриер не може да ти каже с изключение на ДиЕйчЕл при тях обаче обратната доставка е два пъти по-скъпа от тази оттук натам така, че ше ти излезе към 170 кинта връщането на 1 писмо от виена до тук+изпращане станаха към 250 кинта. Билета за автобус на Еър КОна двупосочен до виена и обратно е 170 лв, така че наистина по-добре лично да ходиш тъкмо и екскурзия ше си направиш.
Не се занимавай с глупости а си наеми една пощенска кутия в централна поща срещу 30 лв на година и това е.
п.с. Куриери ще ползваш на по-късен етап до Букурещ няма да ти избягат.
Успех
Не се занимавай с глупости а си наеми една пощенска кутия в централна поща срещу 30 лв на година и това е.
п.с. Куриери ще ползваш на по-късен етап до Букурещ няма да ти избягат.
Успех
NO PAIN NO GAIN
re
Nie polzvahme BuiPost i sme dovolni niamahme problemi - 54 lv.do Viena za dva dni stignaha dokumentite
-
- Обратна връзка: