Търся координати на брокери българи за наемане на жилище

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
kamiioto

Търся координати на брокери българи за наемане на жилище

Мнение от kamiioto »

Някой познава ли коректни и активни брокери, съобразяващи се с изискванията на клиента? Написах българи в темата, поради желанието ми да ползваме първо услугите на сънародниците ни, после на останалите! Става въпрос за наемане на жилище/ не на всяко жилище/ от 01.06.07. в Торонто.
Сърдечно благодаря
Аватар
Koko

Re: Търся координати на брокери българи за наемане на жилище

Мнение от Koko »

kamiioto написа:Някой познава ли коректни и активни брокери, съобразяващи се с изискванията на клиента? Написах българи в темата, поради желанието ми да ползваме първо услугите на сънародниците ни, после на останалите! Става въпрос за наемане на жилище/ не на всяко жилище/ от 01.06.07.
Сърдечно благодаря
За кой град се интересуваш?

Мисля че брокерите обикновенно се занимават с покупко-продажба, а не с даване под наем.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

www.isellgta.com
тази жена ще ви помогне.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Maria Belkoleva e to4na, obadi mi se da ti dam telefona i
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Заключено