Подобна е на Скайп, само че Скайп-Ин не поддържа номера в Канада.
Въобще не е скъпо. Номер в Канада например е 2 USD/месец. Телефонният номер има гласова поща, която изпраща съобщенията на имейл.
За още 2 долара имате изходящи неограничени разговори с телефони с код 416 (Торонто).
Дали е качествено незнам, но това е най-евтиното, което намерих. Ако някой я е ползвал да каже.
телефона ми в къщи е от тях и качеството си е супер, както и на всеки ВОИП който ползвам.
проблема е че са на порт 80 и външни астерици не могат да ги конфигурират.
Az polzvam Vbuzzer ot blizo 6 mesetza i sam mnogo dovolen (kato kachestvo na zvuka i kato tzena). Plashtam US$2/mesetz za nomer v Toronto plus US$2/mesetz za unlimited calling v Toronto (plus GST and PST), koeto e nishto sravnenie s tova koeto Bell i Roger chargat.
Vkluchil sam Lynksys PAP-2 adapter i taka polzvam Vbuzzer s cordless telefon, dori i komputara da e izkluchen.
Edinstveno ne im haresvam voicemail-a, shtoto mi go prashtat kato file na email-a i ti triabva komputar za da go proslushash (vmesto da se obadish i da si go proslushash po telefona), no tova ne e goliam problem.
а може ли така човек да си изкара софийски телефон?
май не може...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
zmeitshe написа:Az polzvam Vbuzzer ot blizo 6 mesetza i sam mnogo dovolen (kato kachestvo na zvuka i kato tzena). Plashtam US$2/mesetz za nomer v Toronto plus US$2/mesetz za unlimited calling v Toronto (plus GST and PST), koeto e nishto sravnenie s tova koeto Bell i Roger chargat.
Vkluchil sam Lynksys PAP-2 adapter i taka polzvam Vbuzzer s cordless telefon, dori i komputara da e izkluchen.
Edinstveno ne im haresvam voicemail-a, shtoto mi go prashtat kato file na email-a i ti triabva komputar za da go proslushash (vmesto da se obadish i da si go proslushash po telefona), no tova ne e goliam problem.
може да го направиш да идва на емайл, но трябва да минеш 1 път през софтуера им
az taka sam napravil - voicemail-a mi idva na moia gmail account (kato mp3 file), i ot tam mi prashtat sms na cell-a, pri koeto vednaga znaia che imam voicemail. obache problema e triabva komputar na koito da si otvorish email-a i da proslushash mp3 file-a. mnogo po-udobno bi bilo da mojesh da go proslushash ot telefon, shtoto vinagi nosish cell, a komputar ne vinagi ima naokolo.
az taka sam napravil - voicemail-a mi idva na moia gmail account (kato mp3 file), i ot tam mi prashtat sms na cell-a, pri koeto vednaga znaia che imam voicemail. obache problema e triabva komputar na koito da si otvorish email-a i da proslushash mp3 file-a. mnogo po-udobno bi bilo da mojesh da go proslushash ot telefon, shtoto vinagi nosish cell, a komputar ne vinagi ima naokolo.
извинявай, аз моя го пращам към астерикс-а ми в БГ - пропуснал съм тоя момент. Наистина няма начин само с вбъзър-а да го чуеш. Обаче
щом имаш PAP-2, защо не го форуърднеш към друг телефон в Торонто и там да имаш секретар? Препращай го към сел-а