Климатът във Ванкувър?
Климатът във Ванкувър?
Здравейте съфорумци! Искам да питам тези, които живеят във Ванкувър какво е времето там? Освен че през зимата вали почти постоянно, пишете колко е дълго лятото и какво е времето там през този сезон. Мерси 

"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Re: Климатът във Ванкувър?
Днес е слънчево и топло - една малка пролет... вчера валеше дъжд...bucca написа:Здравейте съфорумци! Искам да питам тези, които живеят във Ванкувър какво е времето там? Освен че през зимата вали почти постоянно, пишете колко е дълго лятото и какво е времето там през този сезон. Мерси
Зимата вали дъжд и сняг понякога. Лятото е прекрасно.bucca написа:Здравейте съфорумци! Искам да питам тези, които живеят във Ванкувър какво е времето там? Освен че през зимата вали почти постоянно, пишете колко е дълго лятото и какво е времето там през този сезон. Мерси
Приготви се за продължителни периоди в които няма слънце (миналата година 4 месеца, тази е доста по-добре - показва се веднъж седмично за по няколко часа). Зимата е сравнително мека, лятото - топло и приятно.Kiwi написа:Зимата вали дъжд и сняг понякога. Лятото е прекрасно.bucca написа:Здравейте съфорумци! Искам да питам тези, които живеят във Ванкувър какво е времето там? Освен че през зимата вали почти постоянно, пишете колко е дълго лятото и какво е времето там през този сезон. Мерси
на 30 септември 2003 летях от Ван кам Немско- и бях по къси гасти и фанелка с къси ръкави.bucca написа:Здравейте съфорумци! Искам да питам тези, които живеят във Ванкувър какво е времето там? Освен че през зимата вали почти постоянно, пишете колко е дълго лятото и какво е времето там през този сезон. Мерси
на 21 март 2004 -на яхтеното пристанисте в Ван бе6е 22градуса и народа се бе6е пуснал по потници или фанелки с къс ръкав.
към края на септември 2005 бях за риба в околията на Ван по спортен анцуг само.

Снега не е страшен. Зимата си е ОК в Квебек, Онтарио. Може да е студено но е отоплено. Проблема е лятото там. При 30 целзии и тези езера реки там просто не се диша. Затова и казвам че лятото е прекрасно в ВС.bucca написа:Благодаря на всички за отговорите. Някъде четох, че времето там било много депресиращо, защото постоянно валяло. Но май по-добре дъжд отколкото сняг. А мен ме плаши френския...
А колко месеца продължава лятото? Поздрави
-
- Обратна връзка:
Вали дъжд предимно ноември, декември, януари и февруари. Обикновено вали кротко и напоително
, може да се разхождаш навън без проблеми. Есента - септември и октомври - е топла и слънчева. Пролетта започва началото на март (вчера видях няколко почти цъфнали дървета, но им трябва още поне седмица за да се покрият с цвят) когато всичко цъфти - магнолиите, лалетата, вишните ... , но се стопля по-сериозно (15-20 градуса) чак април - май.
Лятото е много приятно, рядко е над 30 градуса, но не слиза под 20.

Лятото е много приятно, рядко е над 30 градуса, но не слиза под 20.